ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (7) | Вчера (21)
Спартак победи Марица с 3:2 в малкото дерби
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:41 / 04.03.2007Коментари (25)3238
Спартак победи с 3:2 Марица в първият за двата отбора мач, от подновяването на футболното ни първенство в Източната "Б" група. Двата тима показаха много стойностен футбол през целия мач за родините ни стандарти, за радост на публиката в този мач, която наброяваше около 500 зрители на стадион "Тодор Диев". Домакините от Спартак поведоха в резултата в 16-ата минута след грешка в отбраната на Марица. Защитникът на "жълто-сините" Георги Иванов се замота с топката, която му бе отнета от щурмовакът Йвайло Димитров- Шведа. Халфът напредна отдясно, излезе сам срещу вратаря на Марица Акалски и с техничен удар по земята го преодоля за 1:0.

След този гол "гладиаторите" упражниха натиск спрямо вратата на Марица и логично стигнаха до удвояване на резултата. В 37-ата минута след разбъркване в наказателното поле на кършиаклии нападателят на Спартак Николай Павлов, бе най-съобразителен в създалото се меле и прецизен удар от точката на дузпата удвои резултата.

През второто полувреме Марица тръгна по-смело да атакува, като Спартак разчиташе на контраатаки. При една от тях рожденикът днес във тима на Спартак Емил Аргиров успя за трети път да разпечата стражът на гостите Акалски. Голът падна в 53-ата минута след като най-опитният играч в тима на "гладиаторите" Йонко Неделчев, финтира двама защитници на Марица. След това той центрира и Аргиров от два метра на опразнена врата мушна топката в мрежата за 3:0 в полза на Спартак.

След третото попадение футболистите на Спартак намалиха оборотите и това доведе до спад в тяхната игра. Марица успя да намали резултата в 65-ата минута с невероятно попадение. След изпълнен пряк свободен удар халфът Николай Манчев с мощен удар от 40 метра изненада неподготвения в тази ситуация вратар на домакините Тинков.

След този гол футболистите на Марица тръгнаха да атакуват по-често и логично бяха възнаградени с ново попадение в тяхна полза. В 77-ата минута отново Николай Манчев бе в прегръдките на своите съотборници. Той изпълни от ляво пряк свободен удар. Топката премина в куп от футболисти в наказателното поле и влетя за втори път в мрежата на Спартак.

До края на мача футболистите на Марица можеха да стигне и до изравняване, но с пропуски се отчетоха нападателите Георги Христов и Дечо Аризанов. В последната минута на срещата главния съдия на мача Петър Тончев от София показа червен картон на Йонко Неделчев от Спартак.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
to6o umbro
на 07.03.2007 г.
0
 
 
taia otrepka ako te fane niakade 6te ti prasne glavata razbra li me pomio mrasna kolio li si kav si ne dai si boje da te gepia niakade kolkoto do klasite mejdu spartak i marica to si li4i v ma4ovete prez poslednite 4-5 godini marica ne e pobejdavala spartak kvo govori tova 4e marica sa s 10 klasi pod spartak SAMO SPARTAK PLD marica da go duxa NAPRED GLADIATORI
kolio
на 07.03.2007 г.
0
 
 
to6o umbro , ne te li e sram ot belite si kosi ;be 4ovek ! na 64 godini si ,a kakvi gluposti pi6e6 !po-sle i ot pubertet si.....
филибе
на 07.03.2007 г.
0
 
 
Абе каква е тая отрепка "to6o umbro"?! Какъв "Спартак", какви 5 лева? Да се сравнява "Спартак" с "Марица" е да сравняваш Челси с Чарлтън! Но някои тъпаци вместо да си кютят в блатото пишат по форуми!
Aнонимен
на 06.03.2007 г.
0
 
 
Цецко, доста си тъп и неграмотен.Един израз за свяст не си написъл, майно тъпа.Имаш червен картон за тъпота и дивотия.
to6o umbro
на 06.03.2007 г.
0
 
 
teia marica baxti i sme6noto selsko gnusno otbor4e kadeto sa to biva ama takiva balu6i ne sam vijdal vob6te ne mogat da se sravniavat sas SPARTAK gladiatorite sa s 10 klasi nad selianite ot kar6iaka v ki4uka takiva gi ebem mnogo zverski edin savet ako minavate prez ki4uk parij nosete si vazelin SAMO SPARTAK PLD marica da go duxa NAPRED GLADIATORI ! ! !
Цецо
на 06.03.2007 г.
0
 
 
Мачове не се купуват а се продават.Не е виновен бате ти Люси с които както виждам си ял и пил, а този който го продава....И накрая айде кажи ми кашиакски алкохолико за какво да се купува този мач???? Погледни класирането всичко е ясно от есента!Обаче ти си познавач ти с бате ти Люси охооо.....
Aнонимен
на 05.03.2007 г.
0
 
 
Мача е купен ,там бати Люси има пръст,той знае как се купуват и как се продават мачове.Страхотен специалист е Л.Божилов.
lokopd
на 05.03.2007 г.
0
 
 
марица бяха траги4ни,все едно са хванати,фен кво си недоволен от вратаря и нападението,пази добре мом4ето няма вина за головете,нападателите се стараха,ама няма за6тита и халфове,ина4е има потенциал в отбора дано се развият мом4етата
LOKOMOTIV PLOVDIV
на 05.03.2007 г.
0
 
 
mqstoto na marica i spartak e v A grupa za smetka na otbor4eto na drajev i otbor4eto na rodopa
фен
на 05.03.2007 г.
0
 
 
Бях на мача и трябва да призная, че не бях виждал "Марица" по-жалка! Вратарят Акалски е някакво недоразумение. Не зная кой е решил, че от това момче става вратар. Та той провали "Марица" и на баражите в Севлиево! Защитата - трагична. Как не се справиха с една атака на "Спартак"! Нападението - ялово. Добре ,че беше Манчев да "изтрие срама от челото" донякъде... И всичко това срещу отборче като "Спартак"! А нататък!?? Петьо Зехтински се оплакваше, че в Локомотив СтЗ няма "материал", сега материал - бол. С тези играчи Белия игра на бараж миналата година! А Заека бил доволен от играта на отбора вчера! Той може да е доволен, но ние феновете не. Не искаме да гледаме как някакве измислени отборчета мачкат "Марица"!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Докато феновете празнуваха: Дубълът на Ботев гази с 4:0
Изненадваща раздяла в родния футбол
Витанов се връща в родния елит? Може пак да се събере заедно с Томаш
Интер отново ще търси отбор на Никола Илиев, има ли вероятност той да се завърне в Ботев?
Решено е! Финалът за Суперкупата ще е на стадион "Христо Ботев" на 3 юли
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: