ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тодор Тимонов започва с Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:22 / 28.02.2011Коментари (68)12641
© Plovdiv24.bg
Тодор Тимонов от утре започва тренировки с тима на Ботев, научи репортер на Plovdiv24.bg.

Бившият играч на "канарчетата", изчаква да разтрогне договора си с Анжи и да бъде картотекиран в Ботев за пролетния полусезон на Югоизточната В група.

Потърсихме административният директор на Ботев Марин Бакалов да коментира за случая с Тимонов, но отказа да говори пред наш репортер.
Още по темата: общо новини по темата: 3
02.03.2011
01.03.2011
28.02.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Не бе Тимонов е добър горе долу ,ама нямаше шанс да се изяви .Първо играеше в слаб отбор ,после пък не го пускаха редовно в цск
+2
 
 
Лимона е много талантлив футболист, ако играе в силен отбор, който му дава възможността да изпъкне за една две години спокойно може да бъде сред твърдите титуляри в националния отбор.
+2
 
 
Ако се стегне малко,защото си е мързелив и го влече много нощния живот,но ако се стегне Меси ряпа да яде.
+3
 
 
Нека всички които плюят по Тимонов и Минев се сетят за онзи мач срещу Вихрен,как те в компанията на още няколко качествени футболисти НЕ се продадоха на тото динев,който тогава беше още във Вихрен.Играха за жълто-черната фанелка със сърце. Хлебарките от Столипиново трябва да им целуват краката иначе щяха да видят тото динев в Пловдив на куково лято.Добре дошли у дома юнаци.Пловдив е с Вас.
+3
 
 
За В група идеален!! За Б група дооообре..... За А група... става Горе доло! Добре дошъл Лимоне.. ;)
+9
 
 
Последните изяви на Тимонов в Ботев,преди да отиде в Анджи-манджи или каквото е там,не бяха много убедителни. Но всеки има право на втори шанс,не може да му се отрече,че вкарваше велики голове. Само че при най-малко съмнение,че отново ще я кара както преди,да си тръгва. Трябват хора,които да живеят за отбора на Ботев,не той за тях,както беше по времето на селската гнида.
+9
 
 
Добре дошъл на всеки,отраснал с жълто-черната идея!Да дадем шанс на всички,а бъдещето ще определи спортно=техническият щаб!САМО "БОТЕВ"!!!
+8
 
 
Добре дошъл на Колежа на Тимонов. Много добри мнения и пожелания прочетох по-долу. Надявам се, че вече е видял какво е професионализъм през времето когато отсъстваше от БОТЕВ и ще бъде за пример на младите в отбора. В противен случай ще последва съдбата на Какалов. Всичко е в неговите ръце, крака и глава. Пожелавам УСПЕХ на ТИМОНОВ...
+12
 
 
Черноморец Бургас (Бургас) - Ботев 1912 (Пловдив) 2:1 (2:1) [1:0 Мишел 12', 1:1 Тодор Тимонов 19', 2:1 Мишел 36'], ~ 2 200 зрители-това е един от последните мачове на Черноморец който съм гледал на стадиона.Тоя Тимонов такъв гол наши-нямам думи! Бяхме с един приятел на мача и той ми вика "техния гол се брои за два!"....На тоя ли викаха "Принца"?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бой в Хебър! Любо Пенев изгони двама
Прекрасно! Деца от Ботев (Враца) поздравиха Георги Николов
Дубълът на Ботев на пътя на Спартак към Втора лига
Георги Дерменджиев преди финала с Ботев: Искаме дубъл!
6000 ботевисти взеха билети за финала с Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: