ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спартак изпусна да победи Несебър (видео)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:36 / 19.11.2006Коментари (7)1778
Спартак изпусна победата над Несебър, след като завърши 2:2 като домакин в среща от последния 13-и кръг на есенния полусезон на Източната "Б" група. Мачът започна много вихрено, като още в 33-ата секунда на двубоя домакините пропусна шанса да поведат в резултата. Иван Караманов се откъсна от защитниците на Несебър, остана сам срещу вратаря на гостите, но в решителния момент се засуети и защитника Жечев му изби с шпагат топката в корнер. Гостите отвърнаха светкавично на ситуацията и Петър Колев в 5-ата минута можеше да отбележи, но вратаря на "гладиаторите" Тинков се хвърли с акробатичен скок в краката на нападателя и улови коженото кълбо. Все пак в 8-ата минута "синьо-белите" успяха да поведат в резултата. След отлично двойно подаване на Павлов и Караманов, последният се озова сам срещу вратаря на гостите. Той шутира като топката мина под плонжа на Личев за 1:0. След като получиха гол във вратата си гостите се опитаха да отвърнат на удара мигновенно. В 11-ата минута най-дейният от Несебър в този мач Петър Колев се озова сам срещу старжа Тинков, хладнокръвно го преодоля, но вратарят на Спартак го фаулира вътре в наказателното поле. Съдията в този мач Йвайло Червилов обаче за радост на всички по трибуните не свири дузпа, като дори показа и жълт картон на Колев за симулация. Само две минути по-късно "гладиаторите" удвоиха своята преднина. Този път в прегръдките на своите съотборници бе Павлов. Голът бе близнак на първия, като единствената разлика бе, че Иван Караманов подаде на Павлов, който с отмерен удар в горния десен ъгъл не остави никакви шансове за реакция отстрана на Личев - 2:0. След този гол явно виждайки се крайни победители в тази среща, Спартак намалиха оборотите, но гостите от морския град по-късно успяха да стигнат до равенството в мача. След 30-ата минута главен действащ обект бе съдията Червилов. Реферът показа в разстояние на 60 секунди два жълти картона на Николай Жечев, което автоматично означаваше изгонване на халфа. След тази ситуация Червилов още повече се изложи като в 35-ата изгони Христозов от Спартак. Гостите се втурнаха в атаки и това даде резултат. В 38-ата минута Колев намали, а пет минути по-късно Трифонов изравни резултата в мача. Попадението бе след меле в наказателното поле на домакините. През втората част на срещата двата състава не показаха нищо запомнящо се и логично двубоят заврърши без краен победител. На трибуните се наблюдаваше и присъствие на много мениджъри от страната и чужбина.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
k
на 07.12.2006 г.
0
 
 
ubro 6to ne si ebe6 maikata i dai kaji6 da vika togava za spartak
SPARTAK
на 30.11.2006 г.
0
 
 
66666 stoikadjiii sme6ni kato ne znaete koi e otbora nedeite govorete be palta tapi SAMO SPARTAK PLOVDIV I RUMEN TINKOV E NOMER 1
zafi
на 22.11.2006 г.
0
 
 
todor umbro pak ne si e pil lekarstvata,bedni4kiqt.....
007
на 19.11.2006 г.
0
 
 
"голямата ви звезда" ники павлов кога ще го пробутате в локо?нали бил сигурен за пролетта за доко?
todor umbro
на 19.11.2006 г.
0
 
 
a le marlio skartak ima stra6no mnogo publika 4uli be marlia4 mikoi otbor niama tolkova mnogobroina i viarna publika kato tazi na spartak otarvaxa se teia seliani ot nesebar no niama ni6to nie gledame napred SAMO SPARTAK PLOVDIV marica da go duxa NAPRED GLADIATORI SAMO SPARTAK PLD!!!
Aнонимен
на 19.11.2006 г.
0
 
 
4e kva publika ima spartak w :DDDDDDD
Aнонимен
на 19.11.2006 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Спартак загуби в Куклен! Клубен шеф: Вината е моя, боли ни всички
Спартак остана без важен играч за два мача
Спартак стиска палци за Несебър, битката ще е до самия край
Дубълът на Ботев пак спря Спартак! Саяна излезе на върха в Трета лига
Дубълът на Ботев на пътя на Спартак към Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: