ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Окончателно: Нефтохимик и Ботев играят на Лазур, билети по 2 и 5 лева
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:30 / 23.11.2010Коментари (314)14762
©
Окончателно стана ясно къде ще се играе дербито на Югоизточната "В" група между втория Нефтохимик и лидера Ботев Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят ще се изиграе на стадион "Лазур" в едноименния квартал на Бургас. Двубоят се очаква с голям зрителски интерес както от бургазлии, така и от феновете на Ботев Пловдив. Поради тази причина полицията в Бургас отказа да охранява срещата в Долно Езерово, тъй като там, според тях, няма нужните условия за такъв мач.

Билетите за бургазлии ще бъдат по 2 лева. По всяка вероятност ще бъдат пуснати в предварителна продажба във фен-магазина на Нефтохимик на центъра. Билетите за пловдивските фенове ще са по 5 лева. От "Черноморец-Бургас", които в момента стопанисват стадион "Лазур", където по традиция домакинските срещи винаги е играл Нефтохимик, обявиха че парите от наема на стадиона ще отидат за благотворителност. Срещата е в неделя от 14:30 часа.

"Каним всички бургазлии да дойдат на срещата, за да видят Нефтохимик и Ботев. Надяваме се да се получи едно истинско дерби, феновете да се представят на ниво и да няма ексцесии по трибуните", заявиха от Нефтохимик. В Ботев също са доволни, тъй като по заявка на ръководството ще бъдат отпуснати над 1200 билета и на "Лазур" феновете ще се чувстват много по-комфортно, от колкото в Долно Езерово.
Още по темата: общо новини по темата: 8
29.11.2010
25.11.2010
25.11.2010
24.11.2010
24.11.2010
22.11.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Майнички сори пичове,но сте в голяма грешка просто Бургас ще ви покаже от къде изгрява слънцето и в двата мача .БУРГАС-пловдив:2: 0.B.S.CREW
+1
 
 
Феновете на Нефтохимик призоваха: Без вандалщини срещу Ботев
+1
 
 
Аре млъквайте ве смешници,от 300 коментара само глупости.Ще видим в неделя кой кого.
-3
 
 
"Това е мач на честта. В него ще се види кой от двата отбора е по-добрия в групата"Това е цитат от тема за Нефтохимик.Нещо не разбирам,не е ли ясно вече кой е по-добрият отбор в групата при положение,че бием наред и водим с 13 точки?Мисля,че няма нужда изобщо да се коментира тази тема.
0
 
 
Имам информация от хора близки до агитката на Нефтохимик,че се подготвят големи погроми на стадион Лазур в неделя.Ще се опитат да вкарат бензин заз да подпалят седалките.Ще се внесат бомби и димки.Целта е да се предизвикат безредици и да се потроши стадиона.Знам ,че на човекоподобните от агитките им е много трудно да мислят,но нека да положат огромни усилия и да използват поне един път мозъка си,колкото и в нищожни количества да е той.Жоро Танев е казал ,че се надява да вземе около 40000 лева от продажбата на билети.Но се опасява,че заради кретенизма на шепа изроди ще трябва да ги даде за ремонт на стадиона.Уговорката му с М.Събев е била,ако има каквато ида е повреда на стадиона, да се поеме от собственика на Нафтата.Ако някой си въобразява,че ще навреди на М.Събев,много се лъже.Трябва да ви кажа,че Събев изигра един блестящ ход с пускането на Нефтохимик на Лазур.Стадиона ще е необходим на Черноморец чак през март месец.Събев много добре знае , че в агитката е пълно с малоумници които ще дискредитират Нефтохимик.След погромите М.Събев вече ще има пълното морално право/юридически то винаги е било на негова страна/да забрани завинаги достъпа на Нефтохимик до Лазур.Има огромна опасност това да е последния мач на Нефтохимик.Ако се осъществят плановете на малоумниците,мача при всички положения ще бъде прекратен.Отбора ше бъде наказан с лишаване от домакинство за 5-8 мача , Жоро Танев ще трябва да плаша и огромни глоби.Не съм сигурен дали след това ше има мерак да продължи да си дава парите на вятъра.Освен това ако отбора иска да играе в Б и А група той няма друга алтернатива освен Лазур.Птрошавйки стадиона ,агитката лишава отбора от възможността да играе в по-горна група.Нали не си въобразявате ,че БФС щше даде лиценз за Би А фрупа на селското пасище в Д.Езерово.
+2
 
 
билети са пуснати за продажба във фен магазина, а в неделя и на стадиона ще може да се закупят.
+1
 
 
Маняк пиши на Български че почти нищо не ти разбирам. Колеги от Ботев вие разбирате ли му нещо на този столипеновски циганин под мене язък че е от Пловдив и ви излага градът. Ма вие от Докото маи верно сте били мангали. И я ми обясни какво означава това 1926 че ми е интересно от кои отбор си изобщо?
-4
 
 
Бургазлии нещо много сени устите. Бургас никога няма да е по-голям от Пловдив в нито едно отношение ! Дано Бот ентусиазираха, ама само по форумчетата. :Д Май май е време да им бакар и да са ми ъдат затвореев накажат Нефтохимик, мпо-сипматичния от двата отбора в черноморския град. Ей така с кеф да им дръпнат с 16 точки. :Д Разгромна победа за Ботев и надявам се на следващия ден още една такава за Локомотив срещу псевдо отборчето, в което не само че няма нищо бургаско, но няма и нищо българско ! ПЛОВДИВ - Бургас 2:0 !!! Ще се научите, че когато пловдивски отбор играе и пловдивска агитка пее, всеки друг трябва да мълчи !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
БФС се разгърна - глоби Ботев с над 12 бона
Ботев показа пълния стадион от птичи поглед и отправи призив към феновете
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: