ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Георги Фиданов: Не се смятаме за аутсайдери в мача с Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:34 / 15.10.2010Коментари (8)3455
© Plovdiv24.bg
Няма здравословни проблеми в Марица преди срещата с Ботев Пловдив в неделя. Това съобщи старши-треньорът на тима Георги Фиданов пред репортер на Plovdiv24.bg. Единственото притеснение на наставника на маричани е, че юношите-старша възраст имат мач днес с Брестник, а част от тях може да бъдат титуляри в неделя.

"Очаквам да стане хубав мач. Играят два технични отбора и се надяваме времето да е хубаво, за да може да покажат потенциала си. Не е от без значение и това, че при хубаво време ще дойдат повече публика, за да стане хубаво дерби. Не се смятаме за аутсайдери - това е дерби мач и всичко става. Ние излизаме за победа във всеки мач, зависи до къде ще ни стигнат силите. На този етап мисля, че можем да бием всеки и да паднем от последните. Играем основно с юноши, а старшата имат мач с Брестник, нищо чудно някои от тези момчета в неделя да са титуляри и за 2-3 дни да играят два мача", заяви Фиданов два дни преди мача.

"Взели сме всякакви мерки, съдействат и от полицията, 2-3 дни се занимаваме само с това - условия за феновете и безопасност по време на мача. Предполагам че и на самия терен няма да има проблеми", каза още Фиданов.

Относно това дали има опасения към съдийството, той заяви: "Миналата година и към нас всички имаха претенции. Тогава ние бяхме на мястото към Ботев. В групата ще е така, всеки ще има претенции към тях, това са най-добрите отбори във "В" групата и винаги ще има претенции към съдийството в мачовете с тези отбори".

"За сега нямаме проблеми, опасявам се единствено днес на старшата мача с Брестник да не се получи някаква контузия. За премии още не сме мислили, но това го определя президента. Дано да се стигне до там да мислим и за това", завърши Фиданов.
Още по темата: общо новини по темата: 4
17.10.2010
16.10.2010
15.10.2010
15.10.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 17.10.2010 г.
0
 
 
Фиданов да не би да се смятат за фаворити Марица след като не са аутсайдери ?
+4
 
 
Кършиакалия съм и уважавам Маричката,но само БОТЕВ и победа.Ако е с повече,по-добре.
+9
 
 
Нека да победи по-добрият! Да победи с футбол!
+6
 
 
Надявам се да няма уговорки и "кръводаряване", рано е още за такива "сделки". И дано дъждът да спре, та да могат момчетата и от двата отбора да покажат истинските си възможности. Аз, спартаковецът, казвам: да победи по-добрият! В градските дербита (било пловдивски, софийски или варненски) няма "лидери" и "аутсайдери" - всичко е възможно да се случи! Вчера дадох прогноза 2:2, но един колега ме поправи, че щяло да бъде 1:3 в полза на "Ботев". Абе, каквото и да се случи, искам много голове, мач на равнището на "Б" група, а защо не - и на "А"? Искам шоуто да бъде пълно! И повече публика!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Четвърта раздяла в Марица! Напусна рекордьорът по мачове от последните 2 сезона
Пловдивски футболист с култов танц в съблекалнята след победен гол в Литва
Марица се раздели с трима опитни футболисти още преди края на сезона
След Локо и Ботев - още един пловдивски отбор загуби мача си
ФК Марица след изпадането: Бъдете с нас и в трудните моменти, подкрепете ни!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: