ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Трима с настинки в Ботев преди мача с Марица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:23 / 15.10.2010Коментари (12)3579
© Plovdiv24.bg
Трима болни футболисти пропуснаха няколко тренировки през седмицата в Ботев. Това съобщи старши-треньорът на тима Марин Бакалов на традиционната пресконференция преди шампионатен мач, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Ридван Хаджифейзула, Димитър Байрев и Атанас Курдов са прекарали настинки. Бакалов обаче изрази надежда, че те ще бъдат готови за срещата с Марица в неделя.

"Очаквано пловдивско дерби, макар и на ниво "В" група, което не се е случвало никога между два отбора с големи традиции в българския футбол. Имаше такова дерби преди години в "А" група, в което и аз съм участвал - и аз съм част от историята на Марица. Участвал съм там - един отбор, който заслужава уважение заради школата си. В момента дори голяма част от нашите футболисти са минали през тази школа. Даваме си сметка, че ни чака сериозна среща, знаем, че Марица се готви изключително сериозно, и те си имат своите козове ,успяха да стабилизират отбора. Имат няколко опитни футболиста, които заслужават внимание", заяви Марин Бакалов.

"Що се отнася до нашия отбор, мисля че сме готови за тази среща. Здравословни проблеми имат само Ридван Хаджифейзула, който има лека настинка и не тренира два дни. Митко Байрев мина през настинка, но вече е на линия, както и Курдов, но и той вече тренира. Надявам се, че времето ще успее да се опраи, терените да бъдат по-добри и да предложим на публиката, един добър футбол. Притесняват ме лошите атмосферни условия. Не смятам, че има място за притеснение от съдийството, до сега не мисля, че сме били толерирани от съдии. Мисля, че ако нашият отбор покаже потенциала не би трябвало, с оглед по-класните ни футболисти, да постигнем победата. Не е това най-трудния мач на Ботев, всеки е труден - всички съперници на нашия отбор се хвърлят на 100% срещу нас и надскачат възможностите си", добави старши-треньорът Бакалов.

"Мисля, че е време да спрем да говорим за ексцесии - вижда се, че и в Пловдив, и при гостуванията не е имало проблеми с нашата публика, която заслужава адмирации. Убеден съм, че и в мача с Марица няма да има проблеми. Феновете поставиха ново начало и вече се държат по съвсем различен начин", завърши Бакалов.
Още по темата: общо новини по темата: 4
17.10.2010
16.10.2010
15.10.2010
15.10.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
май слуховете, че не им се играе в ботев са верни!
на 15.10.2010 г.
+3
 
 
И аз с настинка работя вече цяла седмица , така че 90 мин. не могат да бъдат изключение да се работи !
+8
 
 
Едно дерби между двата най стари и истински ПЛОВДИВСКИ отбори.Като прибавим и симпатийте на всички ботевисти към Марица,би трябвало всичко по трибуните да е безпроблемно.
+10
 
 
Ще е вълнуваш мач определено, с оглед футболистите в двата отбора съвсем в реда на нещата си е тима с по опитни и качествени футболисти да победи но футбола за това е велика игра защото няма логика в нея и не винаги соченият предварително за фаворит отбор успява да спечели.Мечтите са безплатни и ние малкото но верни фенове на Марица имаме право да си помечтаем за един изпълнен с емоции мач в който след последният съдийски сигнал да сме победители.Всъщност дори и Ботев да загуби то аз съм убеден,че това няма да повлияе на отбора по никакъв начин и той безпроблемно ще влезе в Б група.Най важно е да стане мач без простотии по трибуните дано стане един истински празник на пловдивският футбол макар и за съжаление на този етап с марка В аматьорска група.Успех и много приятни емоции на всички фенове и дано съдийската тройка остане незабележима през целият мач от което ще спечели футбола в това дерби на жълто-сини и жълто-черни.
+8
 
 
Желая да се получи истински празник на футбола - с много спортни и футболни достойнства, коректна игра, наслада за окото на ценителите на футбола! И нека да победи по-добрият! Дръж се, Маричка! Идват канарите! Ееее-е-е-ееее! Жълти Бо-го-вееее!...
+6
 
 
Дано има кой да не допусне на стадион "Марица" червеи като ония, които нападнаха Том. Стадионът е място за забавление и естетическа наслада, а не за избиване на комплекси...
+11
 
 
Дано нистина да се оправи времето и да стане един празник. И дано стадиона в каршиака да успее да събере хората.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Георги Дерменджиев: Готови сме за финала! Няма фаворит, Ботев иска да се докаже пред феновете
Официално: Продадоха 10 000 билета за финала за Купата
Отварят две каси на Националния стадион в деня на финала
Кметът на Пловдив и "жълто-черна" легенда с призив от "Колежа": Да подкрепим Ботев във финала!
Керкез: В един мач всичко е възможно! Нормално е да не сме фаворити
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: