ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (19)
Триото на върха във "В" групата се откъсна от преследвачите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:03 / 08.09.2010Коментари (31)6836
© Plovdiv24.bg
Въпреки, че са минали едва 5 кръга, водещите три отбора в Югоизточната "В" група вече се откъснаха на 4 точки от четвъртия в класирането отбор. Ботев, Нефтохимик и Созопол продължават да са с пълен актив от по 15 точки. "Канарчетата" бяха най-убедителни този кръг, постигайки разгромния успех от 8:0 над Загорец, като по този начин изместиха Нефтохимик от първото място. "Шейховете" биха "само" с 4:1 Чирпан у дома и продължиха своята серия без загубена точка. Созопол пък спечели с класическото 3:0 двубоя си с Гигант Съединение.

Един от отборите с претенции за промоция - Ботев Гълъбово направи втора грешна стъпка. Тимът от старозагорския край направи 2:2 у дома с Хеброс Харманли и остана на 4 точки зад лидерите - с 11. С по 10 са Арда, Гигант и Родопа.

В следващия кръг Ботев Пловдив гостува на Хеброс Харманли, Нефтохимик също гостува на Димитровград, а Созопол - на Тунджа Ягода.

Пълна статистика на изиграните мачове и класирането в Югоизточната "В" група можете да видите в секцията "Статистика" на Plovdiv24.bg.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Ей Нафти нали виждате какъв резултат е изписан на таблото,и вас това ви очаква.ЕДИН ОТБОР,ЕДНА СЪДБА,ЗАВИНАГИ ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА,ЗА НАС Е ТОЙ РЕЛИГИЯ,О БОТЕВ ПЛОВДИВ НАЙ ВЕЛИКИЯ.
+1
 
 
аз съм съгласен с тази идея. определено нашия мач ще е много по-интересен за зрителите отколкото калиякра-акедемик примерно. да не говорим че атмосферата на стадиона ще е уникална и от наша и от ваша страна. само не знам как ще се съберем на това стадионче за 3000 човека. ще яко да може мача да се играе на ншия си стадион - лазур ;)
0
 
 
Созопол е на 30 а не на 50 км от Бургас. А Черноморец Поморие е най-измисления отбор на света!Заради този урод отборът на нафтата е в В група.Поморие никога няма да влезе в А група,макар че може да бие който си иска.Този отбор няма нищо общо с Поморие освен че играе там.Това е вторият отбор на Събев
+3
 
 
Мalei, недей да обиждаш земляците си, какво като са на 50 км от Бургас! Поморие е само "на двайсет километра от Бургас"(както се пееше в една популярна песен), а ето че станаха сателит на вашия "Черноморец" и имат амбиции за "А" група, победиха моя "Спартак" на стадион "Тодор Диев", който е само на 100 метра от къщата ми. Отбор без амбиции е само "пълнеж", а когато повече отбори са амбицирани, има интрига, има целенасоченост, откъдето следва и по-голямо старание, повече "хъс", повече полза за развитието на футбола. Така е, аверче, Созопол не е за пренебрегване (нито пък "Ботев"(Гълъбово), нито който и да е уж селски отбор във "В" или в "Б" група)... "Градчето със дискретност всеотдайна опазваше опасната им тайна..."(от същата песен на Стефка и Йордан) - дай Боже повече отбори в България да имат "опасна тайна"!
+2
 
 
Созопол нямат амбиции да влизат,просто са доста по-стабилен отбор от останалите в групата,но с класа под лидерите,неслучайно за Аматьорската купа без особено напрежение ги праснахме 1-4 на техен терен.
+5
 
 
Радвам се за убедителното водачество на "Ботев", но да не се забравя, че "Нефтохимик" е играл само два мача на свой терен, а "Ботев" - четири, а също и че в мачове с идентични съперници бургазлии постигат по-убедителни победи (срещу "Асеновец" и "Левски", само "Чирпан" е изключение); вярно е и това, че победите на "Нефтохимик" навън са срещу аутсайдера "Габровица" и средняка "Розова долина", но и "Димитровград" е сред аутсайдерите, а "Ботев" видя зор за минималната победа над него. Срещу "Хеброс" също няма да му бъде много лесно, затова "Ботев" да заложи на тотален футбол, да вкара колкото може повече голове, защото, както се вижда, головата разлика също играе решителна роля за класирането. "Созопол" също не крие амбициите си за "А" група, а него никой не го слагаше в сметките, говореше се само за конкуренция между "Ботев" и "Нефтохимик", така че нека "Ботев" всеки мач да играе като на финал! Ето, вижте как "Хеброс" спъна "Ботев"(Гълъбово) на негов терен, така че - никакво подценяване!
+5
 
 
Успокойте се с тези подкупи. Нефтохимик не с онези пари за които сте свикнали да чувате, че са покрай тя. Собственик е една строителна фирма и някои от нейни партньори. Опитват се да правят нещо не с пари,а с желание. Тревата около стадиона не са я окосили даже. Момчета получават по 300 лв + 100 лв приемия за победа.. Старите дори помгат с каквото могат от бизнесите си. Не говорете на изуст или само защото сте чули от някакъв пиян дъртак в някаква кръчма. Много лесно могат да си получат славата така като им се ръзвате.
+3
 
 
Нефтохимик са по богати но си мисля че и на двата отбора с Димитровград би трябвало да им е омръзнало кавги и подкупи може би сега е момента за честна игра тези честни игри трябва да започне от някъде Бъдете живи и здрави момчета от Диметровград и Невтохимик
+5
 
 
браво за таблото че вече свети! айде Канари най велики на света!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: