ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица и Черноморец си разделиха по точка след 1:1
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:03 / 27.08.2006Коментари (10)1679
Отборите на Марица и Черноморец завършиха 1:1 в днешния мач от трети кръг на Източната ни Б футболна група. По този начин пловдивчани пропуснаха шанса за първа домакинска победа, за което могат да съжаляват. Още във втората минута Манчев с удар от воле след центриране от ляво прати топката на сантиметри над гредата. В шестата минута Георги Христов излезе сам срещу вратаря на гостите Стоянов, но ударът му бе спасен от стража. В 18-та минута гостите изненадващо поведоха в резултата, като Попов отбеляза първия гол след чудесен извеждащ пас на Пламен Крумов. Първият излезе сам срещу вратаря Акалски и покрай неговия плонж прокара топката в мрежата за 0:1. След този гол домакините от Марица повишиха оборотите на играта, като с пропуски може да се отличи нападеля Иван Площаков. Именно той в 38-ма минута след центриране от корнер стреля мощно с глава, но Стоянов спаси неговия удар. Площаков обаче успя да се реваншира за пропуските си в 45-та минута, когато след пробив на Манчев той центрира и заби топката с глава за 1:1.

През второто полувреме възпитаниците на старши-треньора Димитър Димитров - Херо наложиха преса и това смути играчите на Марица. Нападелят на гостите Тодоров стреля много опасно, но топката премина над вратата на Акалски. Другия нападател Попов също имаше шанс да отбележи, но вратарят на "синьо-жълтите" спаси с вещина неговия удар. До края на срещата двата състава не можаха да се надлъжат и така логичното 1:1 се запази като краен резултат на мача.

След края на срещата старши-треньорът на гостите Димитър Димитров - Херо изрази недоволството си към главния съдия в мача Николай Йорданов, като според него е спестил много картони за футболистите на Марица и е направил много неточности при отсъжданията си по време на играта.

Треньорът на домакините Николай Киров - Белия пък сподели, че е доволен от показаната игра на възпитаниците си. Тоя заяви също така, че Марица тази година има за цел да обиграе състава си и в бъдеще да може да се разчита на тези млади момчета за едни по-големи победи.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
djvalantine
на 11.09.2006 г.
0
 
 
Absolutno sam saglasen 4e Maritca ne iska da igre v A grupa!
12
на 06.09.2006 г.
0
 
 
марица не ще а група и докога ще продава баражите
Aнонимен
на 29.08.2006 г.
0
 
 
Всички имахме очаквания,че тази година Марица ще атакува А група, но от думите на Белия се разбира,че не е така. Само не знам какъв отбор иска да обиграва,след като догодина ще му вземат поне 2-3 от играчите. Язък, че имахме толкова очаквания и хабим нерви по мачовете. За какво бихме и път до Севлиево? Не му се сърдете на Белия, тези смени са, за да обиграва отбора, и без това не гони А група.САМО МАРИЦАААА!
Aнонимен
на 29.08.2006 г.
0
 
 
Всички имахме очаквания,че тази година Марица ще атакува А група, но от думите на Белия се разбира,че не е така. Само не знам какъв отбор иска да обиграва,след като догодина ще му вземат поне 2-3 от играчите. Язък, че имахме толкова очаквания и хабим нерви по мачовете. За какво бихме и път до Севлиево? Не му се сърдете на Белия, тези смени са, за да обиграва отбора, и без това не гони А група.САМО МАРИЦАААА!
МАРИЧАНИН
на 28.08.2006 г.
0
 
 
Съгласен съм, че Белият прави грешки. Все пак той още се учи. Иначе след първоначалното стъписване момчетата показаха хъс! Обнадежден съм от играта на Г.Иванов, Манчев, Й.Христов, Площаков. Г.Христов е техничар, но му липсват хъс и спортна злоба! Боби Димитров разочарова. Личи си, че още е много назад с материала. В мача вместо да помага пречеше на отбора. Дано и Дечо не е такова дърво! САМО "МАРИЦА"!
Miro
на 28.08.2006 г.
0
 
 
Имах в предвид, че Марица можеха да бият лъскавите паламуди
Миро
на 28.08.2006 г.
0
 
 
Бахти треньора! Заради него е истински късмет че Марица взе точка! Играта вървеше добре и след смените, които направи стана - ужас!!! Може ли да ти върви играта и да заиграеш с 8 човека в защита, а отпред да останат само ДВАМА, които да действат и като халфове и като нападатели! При това двама, които очевидно изобщо не бяха сработени като игра. Личи си че Боби димитров не се е сработил още с останалите! Еба ти тъпата работа! Аз не съм футболен спец ама това си беше ОЧЕВИДНО!!! В края на мача Черноморец напълно заслужаваха победата и то само заради нелепите смени... А можеха да бият лъскавите им паламуди!!!
plovdiv
на 28.08.2006 г.
0
 
 
Как си личи само, че си селянин Кюстендилски....Брал череши до вчера, а сега пише простотии по форума при това за мач на Марица...Къде го чукаш, къде се пука....Жална му локомотивска работа...Пловдив си е за Пловдивчани, каквото и да говориш за достойнство, кюстендилци ПЛОВДИВЧАНИ не могат да стават!САМО ПЛОВДИВ!!!:-))
PLOVDIV BIL SAMO "VA
на 28.08.2006 г.
0
 
 
PLOVDIV BIL SAMO "VA6".....SAMO "NA6"..... Vsi4ki kriakania si gi nosete na selo....Plovdiv si e na Plovdiv .....za da si Plovdiv4anin e nyjno ne da si kupi6 panelka v Trakia, nito da si roden tyk..... Nyjno e da si Dostoen, 4esten i Ne-lizemeren balgarin..... NYJNO e da si VSI4KO, koeto vie JALTI Kyrvi NE STE !!!
Aнонимен
на 27.08.2006 г.
0
 
 
Na6ite plovdivski predstaviteli v Bgrypa, nqmat li jelanie da napravqt ne6to pove4e tazi godina.Dano da uspetq, 6oto ako ne zimat domakinskite si ma4ove, nqma kak da yspeqt
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Най-квалифицираният треньор в Марица празнува днес
Четвърта раздяла в Марица! Напусна рекордьорът по мачове от последните 2 сезона
Пловдивски футболист с култов танц в съблекалнята след победен гол в Литва
Марица се раздели с трима опитни футболисти още преди края на сезона
След Локо и Ботев - още един пловдивски отбор загуби мача си
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: