ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (21) | Вчера (32)
Зрелище и 3:2 за Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:38 / 26.08.2006Коментари (495)12851
В истинско зрелище се превърна футболната среща между отборите на Ботев и Локомотив. Пловдивските отбори за пореден път показаха защо дербито под тепетата отдавна е футболна среща номер едно в страната ни. "Битката за Пловдив" както преди време Plovdiv24.com нарече мача а след това тази фраза стана нарицателна за дербито, бе спечелена от символичните домакини с 3:2.

Срещата започна изключително вихрено и още в първата минута с Халими пропусна да открие резулта
©
та. Той се оказа непокрит в наказателното поле на домакините, но не успя да насочи топката във вратата.

Домакините също отвърнаха на вихреното начало и на свой ред заредиха атаки към вратата на Локомотив. При най-опасната от тях в 6-та минута Видолов откри резултата. След разбъркване в наказателното поле на Колев топката бе отбита и попадна във Видолов и той с топовен шут е прати под гредата.
©

"Смърфовете" бързо съумяха да се отърсят от шока и на свой ред върнаха попадението. В 10-та минута Даксон проби от дясно преодолявайки двама защитници пусна към Халими, той подаде триково към Въндев из а голмайстора на символичните гости не бе проблем да изравни.

В 30-та минута бе най-чистото положение за Локомотив. Тогава след пас на Халими Димитър Илиев излезе сам срещу вратаря Арсов, но не супя да го преодолее.

Девет минути по-късно след нов хубав пробив на Даксон топката бе подадена към Халими, който нахлу и бе подкосен от защитниците на домакините и съдията свирна дузпа. Златински реализира 11-метровия удар. Пострадалия при нарушението Халими бе изнесен на носилка и не можа да продължи срещата. На негово място в игра влезе Радослав Анев.

Минута преди края на първото полувреме бе и най-сериозната грешка на арбитъра. Той спря голова атака на Локомотив за нарушение срещу Йошев вместо да пусне авантаж. Това предизвика гнева на цялото спортно-техническо ръководство на "смърфовете".

Второто полувреме започна със смяна в редиците на домакините. Кръстев отстъпи мястото си на Борислав Караматев.

В 52-та минута Въндев без изведен сам срещу Лилчо Арсов, но прехвърлящият му удар бе париран от блестящия вратар на Ботев.

в 55-та минута Самокишев скочи за една висока топка в наказателното поле на Локомотив, но изби топката с ръка и съдията бе принуден да свирни втора дузпа този път в полза на домакините. Видолов бе за втори път безпощаден и изравни резултата.

В 77-та минута падна и победното попадение за домакините. Централният защитник на Локомотив Алекс не увладя добре една топка, Видолов му е открадна, подаде на Саидходжа и той с тейничен удар покрай Колев донесе първата победа за Ботев в дербито от 9 години насам.
Още по темата: общо новини по темата: 17
27.08.2006
26.08.2006
26.08.2006
25.08.2006
25.08.2006
25.08.2006
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 02.01.2007 г.
ZARA`FRONT
на 27.09.2006 г.
-1
 
 
ЖЪЛТИ КУРВИ-ТОЙ УМРЯ!КУРВЕНСКАТА ЖЪЛТА СГАН УМРЯХА ТЕ ОТ СРАМ ЕЕЕЕ ДОГОДИНА ПАК В "Б".А И ОЩЕ НЕЩО ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ С БРАТЯТА СИ ЦИГАНИТЕ ОТ ДОКУ ДА СПОРИТЕ КОЙ Е ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА КУРВЕНСКАТА ОБЩНОСТ!ЕДИНСТВЕНОТО ПЛОВДИВ КОЕТО ДАДЕ НА БЪЛГАРИЯ СА ПОМАКЪТ ПЕТЪР СТОЯНОВ И БАРЕКОВ!АХАХ ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ТУРЦИТЕ ,ЦИГАНИТЕ И ЕВРЕЙТЕ!Е ПОНЕ ПРИ НАС ТУРЦИ И ЕВРЕЙ НЕ СА ОСТАНАЛИ ,А ЦИГАНИ ИМАТЕ ПОВЕЧЕ И ОТ СЛИВЕН АХАХХА!
Aнонимен
на 17.09.2006 г.
-1
 
 
Путяф /1912/ E ВЕЛИК ... СЕЛЕКЦИЯТА ИМ Я ПРАВЯТ ХЕПАТИТЪТ И ПТИ4ИЯТ ГРИП
самокишев
на 02.09.2006 г.
0
 
 
я малчи бе мискинин ...... искаш и с берое ли да тренирам волеибол
PLOVDIV E 4ERNO-BQL
на 01.09.2006 г.
Aнонимен
на 30.08.2006 г.
0
 
 
Уважаеми фенове, моля забележете позата в която е застанал играча на ЛОКОМОТИВ на горната снимка ! / до съдията / . В такава поза в момента са и феновете на ЛОКОТО !!! нека просто да замълчат !
Муши
на 29.08.2006 г.
+1
 
 
ХИХИХИХИ колко ги е яд буферчетата,майна!!!Медец ми е!!Комплексарчета,медец ми е и ми супер джуро да ви гледам нааканите физиономийки и продължавайте в същия дух,не знаете колко много се забавляваме!!!!!Хихихи!!Дотука бяхте!!!Отново сте в миманса!!!Там където винаги сте били!!!!В посредствеността!!!
ЕДРОТУКАТЕН
на 29.08.2006 г.
0
 
 
14:04-бая тукати са попаднали в иначе "умната" ти тиква.Боклук грозен!
ЕДРОГАБАРИТЕН
на 29.08.2006 г.
0
 
 
Айде!.....Айде бе!.....Ама айде бе,буферчета нещо не ви чувам!!!!!.....Ама к"во - вие да не онемяхте?!..... О ясно бе, как забравих - устите ви са заети! И все пак - чакам ви да си отворите гнусните плювалници!!!!Пак мълчите?!?! АААААаа не! Я пак почнете да говорите!Нещо не става,а?!Нещо май ви изчезна самочувствието,а Лигави Охлюви И Криви Очи?!Нещо май сядането е проблем за вас от събота насам заради болки в центъра на седалищата ви? Кажете де,буферчета - чакам!.....Е докога ще чакам бе мангали,кажете нещо! И българския ли забравихте/то кога ли сте го знаели/?!Или ви тръшна хепатита?! Или май умряхте?!
Aнонимен
на 29.08.2006 г.
0
 
 
Уважаеми фенове, моля забележете позата в която е застанал играча на ЛОКОМОТИВ на горната снимка ! / до съдията / . В такава поза в момента са и феновете на ЛОКОТО !!! нека просто да замълчат !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Кметът прие ботевистите и им благодари за емоцията, фонтанът пред общината бликна в жълто
Гонзо и Стоичков един срещу друг в звезден турнир в Тайланд
С плакат "Густо майна" започна шествието на феновете на Ботев, Попето и Балтанов са начело
Наказаха Керкез и двама от героите във финала, общата глоба за Ботев е 13 250 лв.
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: