ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бонев: Ако не рискувам, няма да съм треньор в Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:51 / 07.08.2010Коментари (8)4031
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Локомотив Пд Христо Бонев сподели след победата над Черно море, че е доволен, но и още по-разочарован от равенството с Видима в първия кръг.
"Коментарът ми за днешната победа е, че футболистите положиха максимални усилия, да постигнат максимума, и това още повече ме кара да съжалявам, че изпуснахме две точки в Севлиево. За това имам вина и аз, защото и аз, и футболистите подценихме Видима-Раковски. Днес, срещу силен съперник показахме, че можем да преследваме високи цели," отбеляза Бонев.

"Ясно е, че има футболисти, които не са в пълноценна форма, но ще наваксат. Имаше риск с пускането им, но аз ако не рискувам, няма да съм треньор в Локомотив. Трябва винаги да има риск, и когато той е успешен, треньорът е в добро настроение. Когато не е - всичко се хвърля върху него. Но треньорът е за това, да поема отговорността," категоричен бе опитният специалист.

"В днешния мач, ние бяхме решили още през седмицата, че трябва да победим, и бяхме страшно мобилизирани. Благодаря на момчетата, и искам да благодаря и на публиката, каквато не само в България, и в Европа няма. Пожелавам на феновете, и на нас, радостни моменти в българското първенство," похвали агитката на Локо Пд Зума.

Той коментира и звездата на Черно море Марио Жардел:"Аз съм стъпвал на почти всички терени на света и не бих взел футболист с история като Жардел, и да го пусна да играе мач. Така се проявява изключително уважение към него. Ако знам португалски, бих го прегърнал, и бих му казал да запази името си неопетнено. В България се ценят и добрите футболисти, и футболът като изкуство."

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 14
10.08.2010
08.08.2010
07.08.2010
07.08.2010
07.08.2010
06.08.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
A??????? Къде са критиците??? Ако го слушат и изпълняват, защото Бонев е много строг ама много!! Локото може да гони и шампионсака титла!! Не забравяйте, че той е единствения треньор шампион извън България с Панатинаикос и Омония Крит!
+4
 
 
Още ли има хора които се съмняват във великия Христо Бонев? Има ли друг треньор в БГ който излиза и казва че разполага със супер футболисти и гони големи цели, а не да ми разправя за планове, схеми или как ще играе мач за мач това е бате Ицо винаги се цели нагоре затова е и велик.
+7
 
 
Зума има тежката дума ! Само Бонев знае как да ни оправи ! САМО ЛОКО !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив подписа договор с юноша на Левски, играл и в ЦСКА 1948
Георги Минчев показа отлична игра с глава, завърши сезона със 17 гола
Томаш: Поемам изцяло отговорността, сбърках! Следващият мач ще е по-лесен
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Национал на ЦСКА-София: Прекарах доста добри години в Локо (Пд)
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: