ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Бонев: Единственото хубаво е, че белята стана рано
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:17 / 02.08.2010Коментари (15)5549
© Plovdiv24.bg
Видимо спокоен бе старши треньорът на Локомотив ден след неособено добрия старт на отбора му в новия сезон на "А" група. В събота черно-белите, които открито афишираха амбиции за класиране в челната тройка завършиха 1:1 при гостуването си на новака Видима. След срещата Зума отказа изявления и бесен се качи в колата на приятел на път за Пловдив.

Вчера легендарният капитан на националния отбор прие философски загубата на две точки: "Най-хубавото от тази неудача е, че стана в самото начало на първенството и ще ни накара да вземем мерки. Аз продължавам да твърдя, че разполагам с най-добрите футболисти в нашето първенство. В Севлиево обаче се видя, че все още те не са сработени. След мача бях много ядосан. На тренировката в неделя обаче момчетата ми обясниха, че непосилната жега им е попречила да разкрият възможностите си.

Склонен съм да им вярвам макар и да не ги оправдавам, защото този мач на всяка цена трябваше да бъде спечелен. Не искам да се оправдавам с времето, но сами видяхте, че един трениран човек - дежурният пожарникар колабира. Представете си какво им е било на играчите на терена. В такава ситуация защитаващият се отбор е в далеч по-изгодно положение от нападащия. Дори когато губеха накрая, те се защитаваха с по 8 човека и ни беше трудно да ги пробием. Не мога да виня момчетата, защото те търсеха втори гол, но в тази жега и при катеначо трудно се пробива. В крайна сметка и шансът споходи домакините за изравняването, което те обаче си заслужиха със себераздаването до края", заяви Христо Бонев.

Той категорично отрече, че футболистите ще бъдат глобени за равенството край река Росица. Вчера сутринта Зума извика възпитаниците си за възстановителна тренировка и разбор на двубоя срещу Видима. Подготовката за мача срещу Черно море започва със занимание тази вечер.

Източник: в. "Марица"

Още по темата: общо новини по темата: 13
03.09.2010
04.08.2010
31.07.2010
31.07.2010
31.07.2010
30.07.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
сега жегата е виновна,есента ще духа вятър,после ще е студено,дъждове ще влят.....а то май зависи от коефицента всичко!
+1
 
 
4акам с нетарпение ма4а с моряците,да видим кои крив кои прав
+3
 
 
Какво сте се завайкали още първият кръг бе? Да не би случайно някога да сме тръгвали добре,или пък никога не сме губили точки навън ?Та сега голяма трагедия а?Я слезте малко на земята де,шампионския отбор го правихме три години а вие искате сега 30 победи а?Всичко ще си дойде на местото когато му дойде времето ,споко.
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 02.08.2010 г.
+1
 
 
Ся... дали е от слънцето, дали Зума си въобразява ще си проличи след няколко кръга. Славия ЗАГУБИХА от Калиакра като ДОМАКИНИ, а ако си спомняте, когато ние станахме шампиони, март месец направихме равен с изпадащи отборчета като Ботев Пд. Хайде да не се вайкаме... и против Галка преди 2 сезона много плюха, ама завъшихме 6ти нали? След 2-3 мача ще знаем дали е прав Бонев или не....
+1
 
 
От топлото време май г-н Бонев нещо е слънчясъл:" Аз продължавам да твърдя, че разполагам с най-добрите футболисти в нашето първенство" каде са те обаче? Имахме добър защитник като Котев,добър флангови играч като тъча, добър халф - Даксон и не на последно място СУПЕР нападате л- Дембеле, след продажбата им така и не се взе нито един достоен заместник...много жалко но пак ще сме след 8 място.
0
 
 
Само не разбрах точно, за да съм на фенската трибуна трябва да си купя картата, нали така? Да знам, ако не може с билет и да тръгвам към магазинчето
+1
 
 
Търпение имаме, но за топло време да не споменаваме...то е топло за всеки !Неприятното е, че хаосът в играта е свързан с липса на тактически занимания. Обясненията са излишни. Искаме победи. Срещу Черно Море трябва да компенсират досадната игра, която трябваше да гледаме след толкова дълъг път до Севлиево. Локо Пловдив Завинаги !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: