ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спас Байрактаров започна с Ботев, още две контроли другата седмица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:47 / 08.07.2010Коментари (80)12687
© Plovdiv24.bg
Спас Байрактаров(с топката) с екипа на Спартак Варна срещу Ботев
Спас Байрактаров започна тренировки с Ботев Пловдив. Талантливият офанзивен футболист е продукт на школата на "канарчетата", но още 16-годишен бе взет от Левски София, където дори подписа договор със "сините". Роденият през 1987-а футболист обаче не успя да се наложи в състава на Евробоеца и игра под наем в различни отбори, сред които и Спартак Варна. "Канарчетата" ще проверят формата на футболиста, сред което ще се вземе решение дали ще остане в тима.

В събота е първата контрола на Ботев Пловдив за предсезонната подготовка. "Канарчетата" излизат на клубния си стадион от 10:30 часа срещу Брестник. "Не сме някакво страшилище, че да се плашат от нас, всичко е под контрол и мач ще има", заяви Марин Бакалов пред Plovdiv24.bg във връзка със слухове, че от втородивизионния тим искали засилена охрана за контролата. За другата седмица са уредени още две контроли. Ботев ще гостува последователно на Любимец във вторник и на съименниците си от Гълъбово в четвъртък.
Още по темата: общо новини по темата: 43
24.01.2011
28.12.2010
21.08.2010
17.08.2010
17.08.2010
15.08.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Yellow Black
премахни филтъра

+9
 
 
Абе на вас какво ви става? Все се сдържам да не пиша нищо лошо,за да не се "храним" във форума,но вие прекалявате,майна! В темата за Ботев,пишете против нас.Ами айде стига! Явно сте много изпростяли или попринцип сте си прости момчета. Гледайте си отбора и не се занимавайте с нас. Кво ви пука от кой падаме? Вие нали това чакате? Егати пичовете. Обиждат,псуват,леят простотии на поразия..... ами айде спрете се малко! Наркоманите да си сменят дилърите,а шизофрениците да си пият хапчетата. Вместо да мислим как да си оправим отборите - ние се плюем. Еми евала,майна,евала! Ей заради такива идиоти,които са 70-80% от пишещите тук,няма да имаме пловдивски футбол! Щото сте олигофрени и само плюете и мразите! Направо ми късате нервите и вие,и нашите по тия форуми.
-6
 
 
Не можахте да разберете защо е в 10.30---по-малко хора да Ви видят резила на живо.Ще Ви бият,прави са като искат малко публика,затова в петък вечер никъкви кръчми и да Сте свежи като китки. 1х2
+14
 
 
Уважаеми буферчета, защо не организирате една контрола с Ботев да Ви видим що за отбор сте? Нали сте много нахакани. Те едни италианци от 5 дивизия Ви победиха. И приказки от това че не сме Ви на нивото, затова не играете с нас не се връзват. Хайде направете един приятелски мач да Ви видим, иначе дано се паднем за купата да Ви изхвърлим. Само Ботев. На приказки много сте силни да Ви видим на терена, а и със сигурност феновете на отбора на град Пловдив ще са много повече от феновете на отбора от Кюстендил.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: