ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (13) | Вчера (19)
Виктория Волей с драматична победа над Левски Сиконко
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:47 / 12.06.2010Коментари (0)1457
© Plovdiv24.bg
Момчетата до 15 години на Виктория Волей записаха драматична победа над Левски Сиконко в третия ден от републиканското първенство, което се провежда в Пловдив и Пазарджик. В изключително драматична среща пловдивчани спечелиха с 3:2 (27:25; 22:25; 28:30; 25:14; 15:8) и продължиха и застанаха еднолично на първото място в група А на надпреварата.

Мачът се игра в препълнената зала на СОУ "П. Яворов" и донесе много приятни емоции на присъстващите. Срещата започна равностойно, като двата отбора вървяха заедно в резултата до първото техническо прекъсване. Постепенно гостите от София вдигнаха оборотите и успяха да поведат с 7 точки при 13:20. След много добри изяви, момчетата от Виктория Волей успяха да намалят разликата до точка при 19:20 и да затворят гейма с 27:25.

Вторият гейм започна добре за пловдивчани, но те изгубиха инициативата и до края не успяха да покажат играта си и заслужено Левски стигна до равенство в геймовете след 22:25. Третият гейм започна отлично за Виктория Волей, които със силен сервиз и добри изяви в защита успяха да натрупат разлика от 5 точки при първото техническо прекъсване - 8:3. След прекъсването обаче отборът допусна няколко елементарни грешки и позволи на Левски Сиконко да изравни резултата, дори и да поведе с 3-4 точки. Пловдивчани изравниха при 20:20 и до края на гейма се играеше точка за точка, като дори Виктория Волей имаше на два пъти възможност да затвори гейма, но индивидуални грешки костваха победата в този гейм. В крайна сметка геймът бе спечелен от Левски Сиконко с 28:30.

След спечелването на третия гейм момчетата от Левски явно помислиха, че са си гарантирали и крайния успех в мача и спряха да играят. До края на мача на терена все едно имаше само един отбор, този на Виктория Волей, който направо разгроми съперника си в четвъртия гейм с 25:14 и спечели сравнително лесно и тайбрека с 15:8.

Това бе трета победа за пловдивчани в турнира, след като вчера отборът надигра Родопа (Смолян) с 3:0 гейма, а в първия ден на турнира и Миньор (Перник) със същия резултат. В другите срещи от деня Черно море изненада ЦСКА с 3:0, а Миньор победи Родопа също с 3:0 гейма.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Железов свири на ветераните на Ботев
Работата по стадион "Христо Ботев" продължава, финалът на етап 1 е все по-близо
Пловдивчанин свири полуфинал за аматьорската купа, юноши на Ботев спорят за място на финала
Неопитни съдии за мачовете на Локо и Ботев
Бърза реакция на футболистите от Локомотив, подкрепиха младо семейство в тежко положение
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: