ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Обжалват глобите на футболистите, осъдени за боя след Ботев - Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:51 / 02.06.2010Коментари (18)3418
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локомотив ще защити тримата осъдени футболисти за ексцесиите след дербито с Ботев в края на октомври, заяви административният директор Атанас Узунов. Както е известно, Районният съд нареди Кирил Акалски, Дани Кики и Мартин Сечков да платят по 2500 лева за баталните сцени след края на срещата.

"Не коментирам решението на съда, но ще го обжалваме. Съдът е отсъдил това, което са му представили следствие и прокуратура. Прави впечатление, че сред осъдените не са играчите на Ботев и фенът, който удари Кики. Който ги е прикрил, си е за негова сметка. За това ще сезираме компетентните органи. Не може да продължава толерирането на един клуб за сметка на друг", каза Узунов.

Източник: в. "Марица"

Още по темата: общо новини по темата: 52
15.10.2010
02.06.2010
01.06.2010
13.11.2009
04.11.2009
03.11.2009
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 02.06.2010 г.
0
 
 
Ако съда си държи на името и е за реда в България трябва да завиши наказанията за вандалските изстъпления на някой малоумници поне и със 1 месец ефективна присъда
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 02.06.2010 г.
0
 
 
Абсолютно адекватна реакция на ръководството! Както казах и преди, за мен наказанията са справедливи, но трябваше да бъдат наказани всички участници в боя. Законът трябва да е еднакъв за всички! И това важи не само за конкретния случай!
+2
 
 
Узунов пак се изказа неподготвен! Може ли международен съдия да не знае колко е минималното игрово време на продължението? Сега пак. Наказанието е за провокиране на баталните сцени и това го видя цяла България. Ако спорта възпитава добродетели и искаме децата ни да са възпитани в духа на честната игра, наказанието трябва да се увеличи!!! Това е спорт, не е война! Ако на Узунов и Акалски им се воюва, да бъдат мъже - България и Афганистан имат нужда от тях. А за успокоение на Узунов - и там има медии!!!
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 02.06.2010 г.
+2
 
 
Да обжалват, тъкмо глобичката ми се вижда мъничка за такива "мъже". Дано съда постанови ново, по-голямо и адекватно наказание
+1
 
 
Господин Узунов за пореден път опитва да манипулира футболната общественост и да насажда напълно излишна конфронтация с неадекватната си позиция. Последното изречение в представения от журналистите материал е меко казано "йезуитско", а и като цяло изказването му е под всякаква критика ... Неподобаващи думи ако не за друго, то поне за поста "директор" ...
0
 
 
Господин, узун паша, бихте ли се самоубил, моля!
+4
 
 
"Тоз,който падне в бой за свобода,той не умира!" Поклон пред вечната ти памет,Христо Ботев! Голям човек! Почитайте го всички! Не само ботевисти,но и локомотивци. Не намесвайте клубните пристрастия! И се надявам,че когао сирената почне,няма да има и един човек,който да се движи или говори!
+6
 
 
Вижте ся. Тук феновете на Ботев са прави. Наказанието си е наказание и след,като можеш да си позволиш да направиш такава простотия - 2500 лева е малка глоба за тях! Ако се беше случило в чужбина - щяха да им спрат правата на футболисти,но това е България! Гереро от Хамбургер беше шибнал фен с бутилка минерална вода и го бяха спряли до края на сезона. Сега искам да честитя днешния празник на всички БЪЛГАРИ,ПЛОВДИВЧАНИ и Ботевисти. Бъдете живи и здрави и не се впрагяйте толкова в форума. Колкото до Ботев - късмет и дано скоро пак да гледаме дерби в "А група",но да е за челните места :).
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!
Бомба със закъснител! Пратиха Железов на дербито Локо - Левски
Дубълът на Локо домакинства днес на стадион "Пловдив", входът е свободен
Локо пусна комбинирани билети за дербитата срещу Левски и ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: