ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (16) | Вчера (21)
Зала "Яворов" не побра зрителите за демонстративния мач с Казийски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:26 / 25.05.2010Коментари (7)6937
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "П. Кр. Яворов":
виж още
rummi_to
Desislava Todorova
Tani9
PEICHO
stasynka
Emm
Деляна
Елена Милушева
GeorgiAtanasov
Димитър Керин
Велизар Георгиев
Rezon
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Залата на СОУ "Пейо Яворов" не успя да побере желаещите, които бяха изпълнили всяко свободно местенце по време на демонстративния мач между волейболни звезди и други гости срещу детски тим на Виктория Волей. Залата бе изпълнена до краен предел, като най-голям интерес предизвика може би най-добрия волейболист в света в момента - Матей Казийски, като всяко докосване на топката, дори по време на загрявката предизвикваше взрив от аплодисменти и възгласи от феновете.

Освен звездата на европейския шампион Тренто, на терена бяха още Теодор Салпаров, Евгени Иванов - Пушката, ветераните Любо Ганев, Петьо Драгиев, Борислав Кьосев, Ива Пранджева, гимнастикът Йордан Йовчев, който впечатляваше със своите 160 см, както и телевизионният водещ Ники Кънчев. Те се изправиха срещу тим от деца от школата на Виктория Волей, предвождани от друга звезда на световния волейбол - Владо Николов. 

Между геймовете бяха организирани различни игри, които също забавляваха пълната зала. Специален плакат пък бе приготвен за министъра на спорта Свилен Нейков, който бе треньор на звездния тим, и към кмета Славчо Атанасов. На него беше написано "Славчо! Нейков! Докога в салоните?!", с който феновете се надяват да привлекат вниманието на държавата към Пловдив, където и днес бе очевидно, че има належащ интерес от спортна зала. В момента в София се строи многофункционална зала за около 90 млн. лв. Община Пловдив пък се опита да издейства от правителството 6 млн. лева, за да подпомогне строежа на многофункционалната зала и колодрум, която се строи от колоездачния клуб "Цар Симеон", но за сега няма отговор от държавата.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ами да правим каквото можем ние феновете и тези които милеем за спорта в най-спортния град но може би объркахме обращението трябваше към дянков или борисов да се отправим !!!!!!!!
0
 
 
Супер! Жалко, че бях на работа. Много готина инициатива.
0
 
 
И аз се чудя защо спряха строежа на залата на Колодрума, а то пак пари не достигали. А уж всичко беше уредено и в началото на месец юни трябваше да е откриването на многофункционалната зала доколкото си спомням. Много ще е жалко точно накрая да се развали работата. Прави са си хората с този плакат. Вижда се че публика за волейбол в бг за разлика от футбола има. Ама лошото е че както във футбола така и във волейбола няма къде да се практикува този спорт.
+2
 
 
Браво на нашите спортисти и ветерани на спорта! Подарили са чудесен празник на децата!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Юношите на Спартак бият с 6:0
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Важен играч на ЦСКА-София поднови тренировки, на линия е за Ботев
Ботев триумфира в "Битката за Тракия" при ветераните
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: