ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо падна от Левски в София
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:32 / 10.04.2010Коментари (140)9578
© Спортни
Локо загуби с 0:2 гостуването си на Левски в София. "Смърфовете" не бяха надиграни от своите съперници, но индивидуални грешки на Ставрев и Бенджалюн решиха пловдивския отбор поне от точка.

Първото полувреме бе изцяло за "черно-белите" Те надиграха по всички показатели своите прехвалени домакини и изпуснаха да поведат в резултата. Най-чистото положение бе в средата на полувремето, когато с феноменален пас Даксон Да Силва намери Гара Дембеле, който първо с глава нацели гредата, а при добавката топката попадна в тялото на падналия Георги Петков.

Мачът на практика се реши в даденото от съдията продължение на първото полувреме. В четвъртата му минута, от дадени две, Стоян Ставрев увисна нераз

© Спортни
четено при едно центриране от корнер и Петраш на празна врата реализира за 1:0.

Този гол наля олово най-вече в психиката на пловдивчани и през второто полувреме те не можаха да разгърнат потенциала си. Логично дойде и второто попадение за домакините. Бенджалюн подари топката на Мирслав Антонов, който с техничен удар преодоля Ставрев за 2:0.

Над всички в този двубой бе агитката на Локо, която тотално надвика столичани и не спряха да подкрепят своите любимци, дори и при негативен резултат.

Въпреки лошия резултат, много добро впечатление направи играта на Даксон. Техничарят освен, че изпъкна с традиционните си добри пасове, хвърли неимоверно много усилия в дефанзивен план и отне много топки.
Още по темата: общо новини по темата: 10
12.04.2010
10.04.2010
10.04.2010
10.04.2010
09.04.2010
09.04.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 13.04.2010 г.
+1
 
 
Жълтури, сменяйте спорта, а не отбора. Намерете си по-привично за вас забавление като състезание по оране на нива 100 метра с препиатствия. Диви чукундури.
-2
 
 
жалките говеда пак са на крака,след като отборчето на малцинствата им легна като една истинска мургава труженичка...другия мач ако сте пак 2000 чавета си зимайте смешното тимче и си заминавайте за родния Кюстендил...срам и позор за Пловдив...никой не иска да ви гледа измисления отбор и чалга катун...крадете история на други отбори и лицензи крадете и песни крадете,крадливи кюрди...:)
на 12.04.2010 г.
+1
 
 
Хахаха къде сте бе мишки, призовавал ме. Колко пъти ви чупихме сурите последните 10 години, колко знамена ви събрахме. Призовавал. Съберете пари до Пловдив и за 1 телефон. Това е всичко което трябва да направите за да ви счупим носовете. По всяко време, на всяко място.
+1
 
 
тоя отворко под мен го призовавам да се сре6нем крие се като някоя пу...ка
-1
 
 
Казват 4е били от Пловдив ,но съществуват с Кюстендилкият лиценз,и това ,ако не е шизофрения здраве му кажи.
на 12.04.2010 г.
0
 
 
Жълтие боклуци КРЪВ ПИКАЯТ! Пловдив си има своя отбор - Локомотив! Наследника на Спортклуб, на старите пловдивски фамилии, на фабрикантите, занаятчийте и търговците от града на тепетата. Колко жалко и тъжно е как 50 години комунизъм издигнаха тинята на обществото до върховете на държавата. Жалка жълта сган, вие сте една ИЗМИСЛИЦА НА БКП и НИЩО ПОВЕЧЕ! Още от първия ден на т.нар. ви история се вижда какво представлявате - дишащи лепило хлапета откраднали една топка и айде, ние сме най-стария професионален клуб в България, а реално сте много години след Черно Море някакво подобие на клуб. Всичките ви "успехи" са плод на БКП или на кредитните милионери, които изкрадоха парите на родителите ни. Сган нещастна, заслужавате съдбата си - УТАЙКАТА НА ОБЩЕСТВОТО СЕ ВРЪЩА ТАМ КЪДЕТО И Е МЯСТОТО - НА ДЪНОТО! Другия олигофрен пък говори, че ние сме били комунистически отбор - ей нещастна партийна изцепко, ваща наглост няма край! Всичките ви дейци са ГНУСНИ КОМУНИСТИ! След 45-та година от всички отбори има хора вкарани в затвора, УБИТИ и уволнени заради фашистка дейност, НО САМО ОТ Ботев НЯМА НИТО ЕДИН ОБЯВЕН ЗА АНТИКОМУНИСТ! Само от вашия гнусен отбор, нещастници мръсни! Май забравихте как ВОДАЧА НА ШУМКАРИТЕ Е И В УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ НА ЖЪЛТОТО ОТБОРЧЕ ОТ СЕЛАТА КРАЙ ПЛОВДИВ! Вас вече ви няма сган мръсна, два месеца се шумя, защото нямаше за какво друго да се говори по медиите. Някой пише ли нещо за вас в момента- НЕ, някой пита ли за вас - НЕ. България ви забрави за месец два и сега като се затриете за винаги на никой няма да липсвате! СМЪРТ И ЗАБРАВА ЗА ЖЪЛТАТА СГАН!
0
 
 
Алоо! Какъв отбор на Пловдив сте вие бе НАРКОМАНИ?! КАК МОЖЕ ДА СЕ НАРЕчЕТЕ ОТБОР НА ПЛОВДИВ,СЛЕД КАТО ВИ НЯМА ОТ 7 ГОДИНИ?! Какви фенове,какви 5 лева сънувате?Видяхме ви десанта в София ГОЛЕМЦИ! Стига сте плюли по нас,че всичко се връща на тоя свят!Гледайте си подобието на отбор,радвайте се и се надъхвайте с тъча и маймуната "ЗАВИНАГИ ЕДНИ ОТ НАС" и внимавайте да не изпаднете,че тогава няма кой да ви помогне! Ще си идете там където ви е мястото в Б група! Гадни комплексирани мангали! Ще говорят те за БОТЕВ.НИЕ ВИНАГИ СМЕ БИЛИ НАД ВАС! ВИНАГИ! РАЗБЕРЕТЕ ГО ПРОУМЕЙТЕ ГО! НАС НИ НЯМА КАТО ОТБОР В МОМЕНТА,И ХОРАТА ОТ ВСИчКИ ДРУГИ ОТБОРИ НИ ПОДКРЕПЯТ,ЗАщОТО ЗНАЯТ КОИ СМЕ! А ВАС ДРАГИ МИ ОЛИГОФРЕНчЕТА,ВИНАГИ АМА ВИНАГИ щЕ ПОСРЕщАТ КАТО ЦИГАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ!
на 12.04.2010 г.
0
 
 
Много нагли "фенове" на локо забравят комунистическото минало на отбора си. Локо винаги са били отбор на БДЖ - бастион на комунизма. Свинаря Бонев беше офицер от ЖП-войски, както и още много други локомотивски футболисти. Заинтересувайте се идолът ви Бонев-свинаря от кога е член на БКП. Винаги отборът ви е бил на хранилка към БКП. В интерес на истината времената бяха такива, но гадното е, че помните за БОТЕВ-ПД, а забравяте за локо. Да не говорим, че историята ви 80% е измислица, която упорито поддържате. Съжалявам, че се включих, но не се сдържах след помията, която изливате. Това е резултат от комплекса, наречен БОТЕВ. Вярно, че в момента ни няма, но ще се завърнем, колкото и да не ви се иска. Няма да псувам и да ръся обиди - това е под достойнството ми. Но нека всички знаят - ТОЙ НЕ УМИРА !!!
0
 
 
Кеф,жълтите лайнари се пукат от завист ! Как смятате с този отбор да изпаднем бе жълти сперми ?! А вие къде сте искам да ви питам ?! Такъв хуй си забихте не е истина,във В група и пак с чичо Митко,айде честито да сте живи и здрави ГЛУПАЦИ ! Сега ще гледате мачовете по телевизията на Пловдивския любимец !
-2
 
 
Верно е,че бяхме много на ниво като агитка.Само едно нещо не разбрах...Защо не трябваше на говедата да им викаме говеда.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Витанов се връща в родния елит? Може пак да се събере заедно с Томаш
От "Лаута": Очакваме всеки един локомотивец, за да подкрепим бъдещето на града ни
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Дубълът на Локо удари Сливен в мач с 6 гола на стадион "Пловдив"
Сезонът за Локо приключи, оставащите мачове ще са само за престиж
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: