ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Треньор на Берое: Локо тръгна добре, но ние сме по-силни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:49 / 18.03.2010Коментари (29)3450
© Plovdiv24.bg
Локо и Берое по традиция правят интересни двубои
Помощник-треньорът на Берое Ивко Ганчев даде традиционната пресконференция преди домакинството на старозагорския тим срещу пловидвския Локомотив в петък на стадиона под Аязмото. Бившият вратар отговори изчерпателно на всички журналистически въпроси.

- Г-н Ганчев, какви са очакванията ви за мача срещу Локомотив (Пд)?
- Периодът между мачовете ни срещу Черноморец и Локомотив е кратък, затова проведохме по-леки тренировки тази седмица. Постигнахме първа победа за пролетта, при това като гости. Затвърдихме доброто си представяне. Очаква ни труден двубой срещу Локомотив. Берое показа как трябва да се развива един отбор, като разчита на млади футболисти и собствени юноши.
- Какво е настроението в отбора?

- Нормално е настроението на момчетата да е приповдигнато, но те знаят, че ги очаква тежък двубой срещу Локомотив. Съперникът ни, мога да кажа, изцяло е подновен. През зимата привлякоха доста нови футболисти и няма нищо общо с предишния им състав, когато ги победихме в Пловдив с 3:1.
- Локомотив ще се хвърли на всяка цена за победа, вие как ще подходите?

- Няма от какво да се притесняваме. Противникът ни е в трудно положение, но показа в мачовете си срещу Черноморец и Черно море, че няма да се предаде. Навлязъл е в добри релси. Ясно е, че Локомотив ще бъде наистина един корав съперник.
- Ще повлияе ли на отбора отсъствието на някои основни играчи?

- Виждате, че не играем с един и същ състав и по различни причини в трите ни мача досега сме правили промени - било в защита, или в халфовата линия. Всеки футболист, който е бил титуляр или влязъл като резерва, е показал с изявите си, че на него може да се разчита. Досега не сме направили грешка с даден футболист, така че момчетата се стараят да показват най-доброто от себе си. Берое се старае да играе атрактивен и привлекателен футбол, същото ще бъде и срещу Локомотив.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 14
22.03.2010
20.03.2010
19.03.2010
19.03.2010
19.03.2010
19.03.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
6том кат сте толкова добри ,закфо ви бихме ?? :ддд локо 1 : 0 берое :Д:Д:ДД:Д о локо пловдив ,о ти един си ..
0
 
 
Преди бях гледал в един форум, един пич питаше ботевистите за първите им седем(толкова май бяха) години от създаването на отбора как никъде няма нито един документ за тва и никой(от жълтурите) не знаеше кво да му каже освен да го напсува :) ПС: Момчета, не се занимавайте с Ботев... След няколко години като нямат отбор пак ще продължат с своите илюзий и ще продължат да си казват "Той не умира" :)
+2
 
 
добре бе имам един въпрос към вас защо като сте създадени 1926 на емблемата ви пише 1936 а колкото до мача с берое ми берое ще ви думнат те са по силен отбор в момента - факт пък ако ги биете много добре все пак ви стискам палци защото сте от Пловдив
0
 
 
Явно съм доста малоумен за да се занимавам със спермояди като НикЩайн, но този е някакъв супер модерен вид ГМО - отговорът на въпроса ти е 1926...не заслужаваш да ти се даде отговор, но винаги има балами като мен да ти се връзват на простотиите....
-2
 
 
Имам въпрос с повишена трудност за бутерчетата : Поне един от вас които пишете тука знае ли кога е създаден вашия отбор ??? помислете преди да отговорите щото после много ще ви се смея...вчера никой незнаеше дано някой да отговори сега :) ...сигурен съм че Зума знае ...:)...иначе мача е ясен кюстендилския любимец ще пада от неговата гей дружка бирои хааааахахаххааааахахаххаххахааааахахаха
+2
 
 
евала на берое!играят момчетата! но ние ще си тръгнем с НЕЩО!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Мартин Камбуров със специално обръщение към локомотивците
Витанов се връща в родния елит? Може пак да се събере заедно с Томаш
От "Лаута": Очакваме всеки един локомотивец, за да подкрепим бъдещето на града ни
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Дубълът на Локо удари Сливен в мач с 6 гола на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: