ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Наджи Шенсой даде ден почивка на титулярите на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:10 / 15.03.2010Коментари (39)5466
© Impact Press Group
Старши треньорът на Локомотив Наджи Шенсой отпусна днес пълна почивка за футболистите, които започнаха титуляри срещу Черно море. Тези, които не играха, както и влезлите като резерви Дани Кики, Том и Георги Чиликов, направиха пълноценно занимание на помощното игрище на Лаута, известно повече като Кошарата.

От щаба на смърфовете заявиха, че няма сериозно контузени, но доста хора се оплакват от по-леки болежки заради тежкия терен на стадион "Тича" и грубата на моменти игра на съперника.

Утре представителният тим ще тренира от 15,00 часа, а от 11,00 часа дублиращият отбор приема Черно море на Кошарата. В този двубой има огромна вероятност да дебютира молдовецът с гръцки паспорт Роман Болбоциан. Следващият мач на "смърфовете" е в петък срещу Берое. Както вече Plovdiv24.bg писа, двубоят бе преместен от събота за петък от БФС.

Още по темата: общо новини по темата: 14
22.03.2010
20.03.2010
19.03.2010
19.03.2010
19.03.2010
19.03.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
За нашия 3-гол ги излъгахме определено!Но за това трябва да внимават повече.Ахмед се изложи много.Особенно второто полувреме изтърва мача,незнаеше къде се намира тоя резак. Следващия сезон трябва да гласуват доверие на нови и млади момчета за рефери НЕЗАВИСИМИ!!!Да им се направи инстуктаж и да им се гласува пълно доверие от страна на клубовете:1. да не накъсват играта както сега от тия рефери те така са научени2.за реплика от футболист-Жълт картон на момент3.За докосване от футболист Червен картон на момента4.за обида от пейката Червен на треньора на момента.Така няма да са под-напрежение и да им влиаят футболистите и треньорите.Ще са спокойни да си вършат работата както си е на ЗАПАД. То това всички го знаем как трябва но Софийските отбори и БФС не искат защото дълго време няма да са Шампиони Левски и ЦСКА!!!
-1
 
 
Напълнихме един ТИР-Цистерна с МОРСКА ВОДА за Шиптара преди тренировка да ви мие очите и да дишате Йодни пари че и с Берое няма да е лесно!!!
-3
 
 
Преди това при 2:2 имаше дузпа за Ч.море за нарушение срещу Адемар /фал+удар с високо вдигнат крак/ Отделно вторият гол на Локото стана след измислен фал. Ама, всички гледат само в едната посока?
0
 
 
Локомотив трябва да вземе задължително 3-те точки от Берое.Отбора ни е по-добър от този на заралии и ако играчите , треньорите и ръководството не са разбрали, че черно-бялата религия е начин на живот, то трябва по-скоро да приемат в сърцата си локомотивските идеали.В петък е време да покажете че пловдивския футбол е жив.Само Локо!
на 15.03.2010 г.
+1
 
 
Нека да почиват.Играха хубаво момчетата.Само не знам защо Кики и Том не започват титуляри?!САМО ЛОКО ПД!
+2
 
 
Два пъти като гости успеха ни се изплъзва, третия път няма как да стане. Наи-малко ма4а е равен. Мисля, 4е Шенсои този път ще помисли и как да не полу4им гол, а не да се хвърляме "ва банк" да вкарваме, а отзад.....
+3
 
 
Берое удариха като гости Черноморец току що с 0:2.Не виждам как мача в Стара Загора ще ви бъде по-лесен,както някой пишат....успех все пак
+1
 
 
Аз пък мисля, че мача с берое ще ни е много по-лесен. берое играе добър футбол, без ритници и селски изпълнения, съдиите не ги подпират, ще има много пловдивчани, дошли да подкрепят Отбора - въобще всички предпоставки за един добър мач. Надявам се да победим. Ще се радвам само на 3 точки.
+1
 
 
Берое играят с душа и сърце и няма да ни бъде леко.Но играта им е открита е това ни дава шансове.А пък и няма да играем на картофена нива като във Варна.Нашите са технични,а Черноморец вече не са критерий!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Мартин Камбуров със специално обръщение към локомотивците
Витанов се връща в родния елит? Може пак да се събере заедно с Томаш
От "Лаута": Очакваме всеки един локомотивец, за да подкрепим бъдещето на града ни
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Дубълът на Локо удари Сливен в мач с 6 гола на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: