ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кюмюрджиев: Сингбо нарочно си изкара червен картон
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:42 / 05.12.2009Коментари (12)3500
© Plovdiv24.bg
Защитникът на Локомотив Пловдив Петър Кюмюрджиев обвини колегата си в отбраната на смърфовете Фелисиен Сингбо, че нарочно си е изкарал червен картон още в 11-ата минута на мача с Локомотив София, който бе загубен от черно-белите с 0:3.

„Надеждите умират последни. Това е може би най-слабия сезон на Локомотив в историята. Най-хубавото нещо на Локомотив е публиката и аз искам от името на отбора да се извиня на феновете за слабия сезон, който направихме", заяви бранителят.

„Видяхте, че явно сигурно Сингбо си беше запазил билет за по ранния час. Мисля, че оттам изигра цялата шега. Аз казах - който иска да играе - да играе, който не иска да играе, да заминава. От Локомотив такива футболисти за заминавали, пак ще ги има, пак ще заминават и пак ще идват. Който иска да играе - да играе, който не - да заминава."

„Не обвинявам колегите си, обвинявам Сингбо. Досега всички си мълчаха. Аз не съм такъв човек, казвам каквото си мисля. Не само той не си е взимал заплатата, и ние не сме. Не съм вътре в него, обаче по играта му си мисля, че умишлено си го изкара", каза Кюмюрджиев, след като Локо Пловдив трябваше да играе 80 минути с човек по-малко.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 7
08.12.2009
05.12.2009
05.12.2009
05.12.2009
05.12.2009
04.12.2009
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
От МаЛъК ЖъЛтО-ЧеРеН И На ТаЗ ИдЕя ВеРеН!!!
на 06.12.2009 г.
0
 
 
Ей хора, спрете с кавгите, скандалите и закачките ... Докато ние се караме помежду си, отбори като Спортист Своге, Локо Мездра, Сливен и Монтана са пред нас ... :х Нека се обединим Ботевисти и Локомотивци срещу геноцида, който се извършва от София срещу Пловдивския спорт и в частност футбола, само тогава ще се промени отношението и към Ботев, и към Локомотив (а не като сега - който дойде, ни бие като на шега и си заминава) и мястото в класирането и на двата отбора !!! Христолов и Галка са хора, които са вредни за футбола ... Нека се обединим и да ги изметем веднъж завинаги и нека това да бъде като обеца за следващите бизнесмени, които ще дойдат и да знаят, че това ще последва и тях ако не милеят за тези отбори и ако не бъдат лоялни към Пловдив, най-спортния град в България!!! Една любов, едно сърце, една любов в КАНАРИТЕ!!!
0
 
 
Айде глупости, ми нали така ще го накажат бе тармък да не играе. Пък и кой може да го накара да играе ако не иска или смята да се пази за Литекс. Ярък промер е любимеца ви Даксон - писа се контузен щото вече де факто е в Черноморец. А че вие останалите не ви бива за чеп за зеле камо ли за футболисти не ви е Сингбо-то виновен.
0
 
 
иначе имате над 10 години в б група буфери насрани , кво да им говорич
0
 
 
ей буфер насран , дори с митко имаме победи над цска , нефтохимик , литех , локомотив софия , и имаме само два сезона в б група , а вие с ераносян и садъков само имате над 5 сезона в б група с вачте легенди разбра ли буфер смачкан
0
 
 
"Най слабия полусезон в историята на локомотив.....?" ХАхахахАХаха! ДА Може! Откакто Кюстендил се преместиха на Лайнута и си прекръстиха отбора на името на лкомотив съм съгласен! Наистина е така!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крушарски: Най-обичаме да си дрънкаме празни чинии! Да си фантазираме сме номер 1
Томаш: Още зимата загубихме шансове за Европа, трябва да знаем къде ни е мястото
Бурни овации, песни и мощна заря на "Лаута" при посрещането на героите от 2004 г.
Локо падна от Левски и записа трета поредна загуба в плейофите
Фенклубът на Локо: Да поздравим шампионите! За славата на Пловдив!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: