ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
10 „смърфа” паднаха от Локо (Сф) победени от бивши съотборници
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:52 / 05.12.2009Коментари (46)6563
© Plovdiv24.bg
Очаквано Локо (Пловдив) падна от своя софийски огледален образ, чийто основни играчи са бивши „смърфове". За статистиката Локо (София) победи съименника си от Пловдив с класическото 3:0. Две от попаденията за железничарите отбелязаха бившите „черно-бели" Мартин Камбуров и Христо Златински. И двамата не се зарадваха след головете си, като Камбуров дори отиде и се поклони на феновете на Локо.

„Черно-белите" бяха равностони на своите противници само до 10-та минута. Именно тогава бе ключовият момент, който реши двубоя. При една от опасните си атаки „смърфовете" нацелиха страничната греда на своите домакини чрез Деян Комленович.

В ответната атака Балдовалиев се измъкна от Фелисиен Сингбо и бенинецът го задържа, за което получи директен червен картон. О прекия свободен удар Мартин Камбуров нацели страничната греда. От тук започна и натиска на домакините, които имаха няколко изгодни положение за гол пропилени от Камбуров и Балдовалиев. „Черно-белите" се опитваха да противодействат с игра, но рухнаха психически в 46-та минута, когато Камбуров успя да открие резултата.

До края на първото полувреме и през цялото второ домакините бяха по-добрия отбор и успяха да реализират още две попадения след почивката,. Първо Митев бе точен в 55-та, а в 73-та друг бивш „смърф" Христо Златински също отбеляза за класическото 3:0 и сведе глава.

До края на срещата домакините нацелиха още два пъти гредата, имаха и други изгодни възможности за гол.

„Черно-белите" също опитаха да стигнат поне до почетно попадение и организираха няколко опасни атаки. В края на двубоя Димитър Илиев се откъсна сам срещу вратаря, но реферът Светослав Стефанов незнайно защо вдигна флага за засада, макар че такава нямаше. Същия съдия преди почивката „пропусна" да вдигне няколко засади на домакините.

Още по темата: общо новини по темата: 7
08.12.2009
05.12.2009
05.12.2009
05.12.2009
05.12.2009
04.12.2009
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 12.12.2009 г.
0
 
 
Остави ги да си лаят.Кво ти пука?Гледаме си Локомотив и се надяваме за сделка на 21ви,папагалите да го духат.
0
 
 
докато се джафкаме с жълтите, сливен си оплете кошничката и също дръпна. сега с папагалите и със своге ще се борим за подреждането от 14 до 16 място
0
 
 
Ндаа, пак като лани последни двата пловдивски отбора. Дано има сделки та да не се разпаднат през зиматта.
0
 
 
За чий член пуснха Сингбо да играе? Малко ли мачове ни провали досега?
+1
 
 
И брокерите ги няма вече, кретенозавър...и комунизма го няма, и партията я няма, и Бат Петьо президента го няма!Италиански цигани, миришете ве!Ей, слабоумен кретен, такива тиквеници като теб развалят отношенията между феновете на двата отбора!
+2
 
 
вярно е, че имаха повече положения, ама този долен съдия и при 3:0 продължаваше да ги подпира
-4
 
 
Жълтото малцинство в Пловдив да си гледа италианския катун и техния вожд Grande Hristolini! Те нямат акъл за себе си, а тръгнали в нашите дела да се бъркат!Какви основания имат жълтеникавите да говорят пред нас, не гледат ли, че завършиха последни, и че калинката има повече точки оттях?!Знам, че пикаят газ и кръв от яд, че не можаха да ни минат в класирането, но това е реалността - Ботев е последен в класирането и с най-малко точки!За нас да не берат грижа, ние ще му мислим, а те да си гледат шарлатаните от Италия и онази "печка" от Африка - слабоумния Малу!С какво сте повече от нас ве, наивници?Кое ви е по-добре от нас? Президент ли имате? Ръководство ли имате? Отбор ли имате? Не гледате ли, че където и да отидете ви гонят и ставате за срам?!Изгониха ви от ст. Пловдив, изгониха ви и от хотелите.Опитвате се да плащате с фалшиви кредитни карти...никой не ви иска и цяло чудо е, че в Кюстендил ви приеха, щото и от "Армията" ви биха шута, палячовци!Вашата наглост, жълтури надминава всякакви граници!
+1
 
 
Хаха ако били отбелязали!!!Ами те хората ви пощадиха...5 греди и още колко положения!Не стига,че сте жалки и комплексирани,но споменавате пирин как ни бил дал точка!Ние ги изпуснахме накраят...смях сте!Хаха
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 05.12.2009 г.
0
 
 
баси жълтите компексари
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крушарски: Най-обичаме да си дрънкаме празни чинии! Да си фантазираме сме номер 1
Томаш: Още зимата загубихме шансове за Европа, трябва да знаем къде ни е мястото
Бурни овации, песни и мощна заря на "Лаута" при посрещането на героите от 2004 г.
Локо падна от Левски и записа трета поредна загуба в плейофите
Фенклубът на Локо: Да поздравим шампионите! За славата на Пловдив!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: