ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив Пловдив домакин на Славия на стадиона на... Славия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:05 / 24.11.2009Коментари (33)7436
© Plovdiv24.bg
Двубоят от предпоследния есенен кръг на "А" група между Локомотив Пловдив и Славия ще се играе на стадиона в Овча Купел в София. Въпреки, че по програма "смърфовете" са домакини, двубоят ще се играе на стадиона на Славия поради наказанието "лишаване от домакинство", което БФС наложи на пловдивчани. Официалното решение бе взето на заседание на Спортно-техническата комисия на БФС днес, въпреки че още миналата седмица сайтчета се опитваха да прокарат идеята, че  двубоят ще бъде в Сандански.
Още по темата: общо новини по темата: 8
02.12.2009
30.11.2009
30.11.2009
30.11.2009
30.11.2009
30.11.2009
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
защото няма стадион в посока софия на който да се играе освен някой друг но пак в софия.това е изискване на бфс.
0
 
 
Снощи по Ринг съобщиха, че новия собственик е Петя Славова.Дори и направиха кратка визитка. Съобщиха го доста убедително и съм склонен да вярвам , че ще е тя. 100% съм сигурен , че който и да е , отбора ще е доста по-добре от сега. Гюлемето постигна целта си , взе концесията продаде отбора на далавера и оттук насетне да му мисли новия. А новия явно ще има финасовия ресурс да оправи стадиона и вдигне отбора.Обаче друго ме притеснява. Защо новия собтвеник /ако има такъв де/ се съгласява мача със Славия да е на техния стадион? Мисля , че на неутрален терен имаме шансове дори да ги опънем.
+1
 
 
Крайно време е да бъде отстранено корумпираното ръководство на БФС - като почнеш от вратарчето с присаденото птиче гнездо на кратуната Б.М., недостижимия цар на авантата DJ Стиви О., мекерето Лечков, ддс-ара Наско Сираков, фурнаджии, лопати, ДеПеСари и т.н. .... Няма да има футбол в БГ, докато съществува тази измет начело !
0
 
 
Значи за тази ситуация е виновна ханъмата, а не БФС! Мисля, че правилото беше да се играе 50 км. по посока на гостуващия отбор.Просто Венци Стефанов е предложил на кадъната да домакинства на техния стадион, като затова Галя няма да дава никакви пари!Тя се маха и не й пука вече за отбора.Предлагат й да не се бърка в джоба, а тя това и чака.За нея това е добре дошло, щото където и другаде да играем Галка трябва да плаща такса затова, че ползва стадиона и базата, където ще се проведе мача със Славия!Тя си беше стипца още отначало и си остана такава докрая!Относно Петя Славова - за нея Петлешков категорично отрече да е сред кандидат купувачите!Това той го каза на всеослушание и няма как да лъже!Ясно каза, че купувачът е друг и не става въпрос въобще за Петя Славова!
0
 
 
поредното порно на БФС срещу пловдивския футбол...
0
 
 
Шибаното БФС пак цака по тънката лайсна. Ей мръсни копелета са, дано да ги смачкате тия!!!
0
 
 
абе нямаше ли там някакво правило по този повод, че когато един отбор е наказан с лишаване от домакинство, срещата трябва да се играе на неутрален стадион, който да е поне на 100 км отдалечен от градовете и на двата отбора?
0
 
 
И кво нова собственичка сте щели да имате ... Ми поне да даде някой лев да се играе на друг стадион,а не тия овце/кат Вуцоф/ да ви плащат ... Ся не случайно казвам НОВА СОБСТВЕНИЧКА ;) ... Ако ви купи президента ви ще е отново жена ... Може да няма понятие от фурбол,но е с дълбок джоб ;)
на 24.11.2009 г.
0
 
 
еми презастраховка вие пък кво се чудите.... на стадиона на Славия и със съдиата на Слави по възможност. да не би 19 годишните момчета не им врътнат хикс случайно... и после ми гонят Пасти и незнам още кви съдии. гонят ги ама после пак си свирят.. и кенефа си е същия. Ботев, Локо няма значение, важното да сме прецакани.. щото се насират като чуят за нас.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Витанов се връща в родния елит? Може пак да се събере заедно с Томаш
От "Лаута": Очакваме всеки един локомотивец, за да подкрепим бъдещето на града ни
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Дубълът на Локо удари Сливен в мач с 6 гола на стадион "Пловдив"
Сезонът за Локо приключи, оставащите мачове ще са само за престиж
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: