ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Детската градина" на Локо направи драматично 3:3 с Миньор в София
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:22 / 09.11.2009Коментари (107)10263
Локо не успя да победи Миньор и завърши 3:3, в мач игран в София заради наказанието на "смърфовете". С две попадения се отчете капитанът Димитър Илиев, едно добави Георги Данов, а съставът на "смърфовете" изобилстваше от млади футболисти и юноши на отбора.

Двата отбора изиграха скучно първо полувреме, с малко голови положения, предимно пред Стоян Ставрев. Ветеранът под рамката на Локо се справи с вещина с няколко тежки ситуации и запази вратата си суха.

През втората част двата отбора, вече адаптирани към тежкия терен, успяха да сътворят истинско голово шоу и то в самия край на двубоя.

В 65-та минута Митко Илиев се възползва от грешка на вратаря на перничани и от 2 метра вкара на опразнената врата за 1:0.

След 10-на минути се разигра истинска голова драма. Първо Димитър Илиев се възползва от разбъркване в наказателното поле и успя да прокара топката под плонжа на вратаря на гостите за 2:0.

Още в ответната атака перничани успяха да изравнят с параболичен удар с глава, но веднага след изпълнението на центъра и хубав пробив на Красен Трифонов, Георги Данов направи 3:1 с глава.

В края на двубоя перничани все пак стигнаха до равенството. Първо в 86-та минута Янкович намали, като при попадението съдията незнайно защо подмина явно нарушение срещу защитник на Локо. Преди това гол на Красен Трифонов бе отменен след съмнителна засада.

В 88-та минута миньорци стигнаха и до равенството, а в края на двубоя двата отбора имаха по още една възможност за гол.
Още по темата: общо новини по темата: 15
10.11.2009
10.11.2009
09.11.2009
08.11.2009
06.11.2009
05.11.2009
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аре честита точка буфери, не съм ви гледал мача, ама явно добре са играли младежите ви, настоявайте да ги включват в отбора по-често. За сметка на ония лигльовци "батковците" от представителния отбор.
0
 
 
буфери разберете го и гледайте статистика ако искате от 1975 година гледам футбол , никога не сте имали хубав отбор от тогава , отбора ви s edu и садъков играече две години в а група , две години в б група , не се взимайте на сериозно и дъртите буфери ако не ви е срам пичете глупости 1978 година отбора на ботев пловдив до 21 години стана чанпион , с георги славков , коцето костадинов , благои блангев , да не изброявам и точно този отбор в продължение на 10 години мачкаче наред и в а група и колоси като бърса и баерн мюнхен , а не кочо гяуров , много са смечни дъртите буфери
0
 
 
Айде към Б професионалната група, лайнари смотани - 14. Локомотив Пд 30 13 - 23 9
0
 
 
БРАВО НА БУФЕРюгите, трябваше обаче да ги опукате тия сeлеяци. Щото т'ва заслужават. ПОНЕ МАЛКО ОТ МАЛКО ОТСРАМИХТЕ ПЛОВДИВ.
0
 
 
много момченца говорят за Ботев от времето на комунизма но май те горките са биле в ташаците на бащите си когато не друг а един др. Гяуров създаде великия афдТракия.а локо пд си бише пак локомотив.тези момченца никога не са виждали и няма да видят 50-60 хлд на стадион и 50 000 на бенефисен мач на Зума.
0
 
 
на папагала в човката .браво на юношите.сътвориха това което мъжете не направиха срещу жабаро-селския отбор на ботеу.
0
 
 
Роко, защо да идваме, нали сте пове4е феновете на Ботев от на Локо. За справка, виж какво казва отдолу "Ботев 1912 от време на време"
-1
 
 
Всички буфери да дойдат да подкрепят Ботев срещу Спортист Своге, защото паднем ли изпадат и те с нас.
-1
 
 
БРАВО.ЦИРКА БЕШЕ СТРАХОТЕН.ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПРИЗНАЕ ЧЕ ДОБРЕ СИ ИЗИГРАХА РОЛИТЕ.А ИНАЧЕ СМЕ СЛУШАЛИ МНОГО КАК ЛОКО ИГРАЕЛИ ФЕЪРПЛЕЙ И ЗА ЧЕСТА СИ.БРАВО НА АГИТКАТА,ТЯ УСЕТИ УГОВОРЕНИЯ МАЧ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Витанов се връща в родния елит? Може пак да се събере заедно с Томаш
От "Лаута": Очакваме всеки един локомотивец, за да подкрепим бъдещето на града ни
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Дубълът на Локо удари Сливен в мач с 6 гола на стадион "Пловдив"
Сезонът за Локо приключи, оставащите мачове ще са само за престиж
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: