ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев пак игра добре, но пак загуби
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:48 / 24.10.2009Коментари (29)13669
Ботев инкасира поредната си загуба в първенството. "Канарчетата" загубиха с 2:0 гостуването си на Черноморец в Бургас. Играчите на Енрико Пичоне изнесоха добра продукция, но липсата на сработеност, малшансът и теслите на съдията ги лишиха от нещо в този двубой.

"Канарчетата" започнаха по-добре мача, заиграха по-активно и натикаха на няколко пъти домакините в тяхното поле. Съдията в двубоя помогна на домакините да се отърсят от натиска със спорна дузпа в 9-та минута. Спорно бе не нарушението на Сириняно срещи играч на "акулите", а това, че секунди преди това идентичен фаул не бе отсъден срещу играч на Ботев.

Ектор Гонзалез бе точен от бялата точка и откри резултата. Малко по-късно домакините удвоиха след хубав удар от далече на Костадин Дяков и разконцентрирана намеса на вратаря на "жълто-черните" Лука Бриньоли. Италианецът след това се реабилитира за грешката си след няколко блестящи намеси.

След почивката инициативата бе изцяло в играчите на Ботев, които тотално натикаха домакините в тяхната половина, но не успяха да реализират дори и почетно попадение. Веднъж и гредата помогна на Борел след изстрел на дебютанта Ребека. Другият нов в състава Даниел Ола също бе близо до попадение, но ударът му бе изчистен от гол линията.
Още по темата: общо новини по темата: 4
25.10.2009
24.10.2009
24.10.2009
23.10.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
честит имен ден селскии ... пожелавам остатъка от живота ти да е кратък и мъчителен ...
0
 
 
честит имен ден на най-мразеният изрод в Пловдив,време е да се направи нещо по въпроса този имен ден да му е последният!!!!!
0
 
 
Та те още не се познават.Трябва време да се обиграят.Лошото е е все още няма сделка и този антихрист не продал отбора.На Нашата борба и се вижда края.Дори и итлиянците да си отидат няма начин селския да не продава.Може да ни изритат от А група,но поне ще паднем с гордо вдигнати глави.Ботев или смьрт.
0
 
 
локумите лепнем ли ги с 2-3 гола значи сме успели
0
 
 
Наистна сте ограничени.Деян Петков играеше на Лаинута момченце и ви сравнява с Локо София и Бургас кьдето е играл.Колко публика имаше на мача и нужно ли е да ги изброявам поименно.При стадион с капацитет 10000 ти ми кажи.И друго.Цялата ви публика е срещу екраните на телевизорите без централната трибуна.Пьрвия ви мач като Велбьжд Пловдив имаше 6000 а в вестник с главен редактор член на управителния ви сьвет пишеше 12000.Спасов муе името.Този сьщия които би футболист вкарал гол на Вальо Миховия Силистра когато играеха в А група.
+1
 
 
няма хубава или грозна игра има голове
0
 
 
Целият отбор на Льокомотив беше от офицери на БДЖ воискиПарите от трансфера на Гонзо стояха в сеифа на Строителни воиски които построиха Лаинута.Всички цигани и арменци/дьлбоко уважавани от мен/ са от Велбьжд Пловдив.4 убити президента за 20 години.Турско управление циганска публика купена титла уговорени мачове ,преиграни.Бит футболист от рьководител заради наглостта да вкара гол в уговорен мач.Лягане на противник за да изпадне Ботев.В уговорено дерби преди това игра на крьв през 2то полувреме.Нулева толерантност кьм такива.БОТЕВ ИЛИ СМЬРТ
0
 
 
Следя футбола от началото на 70-те години и искам да споделя някои неща.Фен на Ботев сьм.Колкото Тракия беше комунистически толкова и Локото.Чичо ми беше в ГКП и го знам.Кмета Паникян,Сава Божилов и други дьлго са втьлпявали на Дража че Пловдив има нужда от два отбора.Имаше доста уговорени мачове м/у двата отбора.Вярно ерата Бонев беше успешна и ни биехте но ние винаги сме били гордостта на Пловдив.На мач на Локото през 1979 или 1980-пролет ако не се льжа срещу Левски между агитката на Локото имаше жьлти знамена.Такива бяха времената.Един с/у друг заедно с/у шопите.Сега е друго.200човека от двете страни развалят празника за които се говореше половин година.Галя и Христола в затвора.p.s Викате че сме от Крумово,а преводачката от турски от кьде е .
0
 
 
Дано само този отбор се съхрани.Добър треньор,прилични футболисти са българското първенство,много желание за игра.Дано само на селския му уври главата че ако продължава да се инати ,в един момент ще унищожи себе си .За клуба не ме е страх,докато той има верни фенове като сегашните,той ще съществува.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
КПБП: Чака ни лято с много емоции и отговорности
Ботев започва селекцията за Лига Европа с френски защитник
Ботев вдига бюджета за Европа
Основен играч на Ботев с повиквателна за националния отбор
Заслужено! Ботев отпразнува луксозно спечелената купа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: