ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев направи драматично 2:2 при гостуването си Локо (София)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:17 / 03.10.2009Коментари (84)23715
Ботев извоюва първата си точка в шампионата, завършвайки 2:2 при изключително тежкото си гостуване на Локо в София в драматичен двубой. Освен с четири попадения, двубоят ще се запомни и с два червени картона, много битка по терена и множество положения пред двамата вратари.

Домакините започнаха двубоя с натиск и логично първи стигнаха до попадение. Обичайният заподозрян Мартин Камбуров получи хубаво подаване от Марчо Дафчев и преодолявайки защитник на "канарчетата", отбеляза за 0:1 още в 9-та минута.

Радостта на домакините трая кратко, тъй като в 15-та минута, след хубаво центриране, Иван Караманов засече топката и изравни резултата, за кеф на многобройната пловдивска агитка, която подкрепяше своите любимци на стадиона в "Надежда".

До края на полувремето двата отбора си размениха по няколко опасни положения, но до нов гол не се стигна.

След почивката "железничарите" отново започнаха нахъсано, опитвайки се да стигнат до ново ранно попадение, но този път нещата се обърнаха на 180 градуса. При една контра Ботев стигна до второ попадение дело на Морини.

Домакините реагираха като ужилени и заредиха множество атаки към Венцислав Велинов. Вратаря и защитниците пред него действаха добре и отбиваха набезите на софиянци до 62-та минута, когато капитулираха. Тогава при центриране от корнер, Бандаловски бе оставен непокрит и изравни за 2:2.

До края домакините имаха още няколко изгодни положения за гол, но ги пропиляха, имаха и претенция за дузпа в последната минута. Съдията изгони по един футболист от двата отбора, като за Ботев това бе един от голмайсторите Караманов.

Още по темата: общо новини по темата: 7
07.10.2009
03.10.2009
03.10.2009
03.10.2009
03.10.2009
03.10.2009
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Абе не ги слушайте тея буфери те сега пикаят мърсоли от яд, заебете ги! И не забравяйте СЪБОТА ВСИЧКИ НА МАЧА! КАНАРИ НАПРЕД!
+1
 
 
ЕТО ГО И МИНАЛИЯ(ТОЯ Е ЛУД).момзета,момзета,зацо всицки си мислите ,це всицко знаете?Погледнете резълтатите 1 крьг назад.И хубаво си помислете колко пецелиат ниакоио президенти на клубове.В това цисло и Митето.Не моце Локо сф да бие Сливен в кьци,а след това равен с Ботев в кьци;Зерномореь бие ЛЕвски в Софиа,а след това равен с МОнтана в Бургас.Задаите си риторицен вьпрос(ако знаете какво ознацава).
+2
 
 
Преди мача Левски-Ботев вратаря на Ботев казал на свойте съотборници: -Отидете да си починете а пък аз ще играя сам! Те го послушали! След края на мача го попитали: -Как завърши мача? Той отговорил: -В 45-тата изпълних аут а Петков се подхлъзна и поведохме с 0-1, в 90-тата минута съдията отсъди дузпа,която беше бита от Гонзо! -И? -Еми той изпусна! -После? -Съдията даде 5 минутно продължение и в 4-тата минута от него ме изгониха! -Все пак как свърши мача? -Съдията отсъди втора дузпа, която отново беше бита от Гонзо и той отново не вкара и така победихме! -----
+2
 
 
Яд ли те е мангал прост,че селяка го няма!Ще има да се молите да се върнат тези времена,но няма да ги има...Приказката едва сега започва.Галчето е желязна!
+4
 
 
Ами ако не е ужилване ще самоубиеш ли мангалче...
+2
 
 
от 0 - 1 точки а до края на сезона алгебричната прогресия показва 22точков актив - малко максимално е за изпълнение но не е невъзможно - успех
+2
 
 
Погледнах в статията за буферите - от вчера имат 10 коментара, тук са сигурно 50... болни мозъци!
+2
 
 
Опа, какво стана бе буферчета какво стана бе Галкинца милички, ей Ботев нали щеше да пада с 5,6 на 0, мхм видях ... Ае тихо ся и Галка доживот.Между другото, бях на мача и беше уникално особено, след нашия 2и гол!!! АЙ КАНАРИ!!!
+4
 
 
браво канари честито и успех за напред ние згрешихме 1-1 с монтана но продължаваме напред .BLUE SHARKS FOREVER
+2
 
 
Дааа, неосъществения национал Мартинчо, не се сдържа и се изшльопа в шортите си накрая. Наистина кат циганка кълнеше обръщайки се през рамо към камерите, му-ха-ха-хха! Буфер несретник.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Ботев в огромно задръстване на магистрала "Тракия"
КПБП: Ние сме Ботев - най-яркото нещо в българския футбол!
Атанас Пашев: През ум не ми минава, че няма да вдигнем Купата! Ще има над 15 000 ботевисти в София
Махнаха емблемата на ПФК Ботев от "Колежа"
Големи премии в Ботев при спечелване на купата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: