ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Петлешков: Повечето футболисти играят без сърце
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:51 / 21.09.2009Коментари (12)3723
© Plovdiv24.bg
Финансовият директор на Локо Пловдив Иван Петлешков бе доста ядосан на някои от футболистите след днешната им загуба от Локо Мездра. Той обаче не назова конкретни имена. Петлешков разкритикува и феновете, издигнали транспарант срещу президентката на тима Галя Топалова днес. Ето какво каза още той:

Проблемите на отбора са, че повечето футболисти играят без сърце. Куца им мотивацията и натрупаното напрежение от многото поредни загуби. В отбора няма финанови проблеми - дължим само заплати за август и премии за Черно море. Нямаме задължения към държавата или частни инвеститори. За да тръгне отбора всеки трябва да започне да си върши работата, за която му се плаща и да си я върши като хората. За тази загуба няма да търсим виновни, всички имат вина. Няма да сменяме и треньора.

За Галя Топалова е изключително демотивиращо след всички пари, които дава, да вижда такава бездушна игра и такива плакати от фенове.

Още по темата: общо новини по темата: 10
24.09.2009
23.09.2009
23.09.2009
21.09.2009
21.09.2009
21.09.2009
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ае, Петлешков ли си, пелтешков ли си , кво сърце, кви дробове, кви пет лева бе, момче ..тва да си фуржака в БОП-а и да ръководиш футболен клуб не е едно и също ...Сърце трябва за спортната стрелба, трябва и за биатлона ....да умееш да успокояваш сърдечния си ритъм така ,че ръката ти да не трепва, докато произвеждаш изстрелите ...Футбол не се играе със Сърце ..тук кардиология НЯМА и не може да има ... Когато имаш в отбора си НАЕМНИЦИ, няма как да ги мотивираш да играят за емблемата ...със сърце могат да играят само юношите и то тези, които са фенове на отборите си .... Тея тюфлеци в черно-бяло райе им трябва здрава ръка и здраво ръководство, както и сносни заплати .....от това вие не притежавате май нищо ...една курва като Зулума - почетен президент и една ханъма, която разбира повече от ДВГ, отколкото от футбол.....а за твоята фуражка вече казахме ..... кво да добавим повече ...а, да, един иначе разбран и светсен човек като Чушката- изглеждаш така, сякаш някак случайно попаднал в цирка, разиграващ се покрай ЛаутДжамия .... Смеехте се на нас заради Селския, сега НИЕ ЩЕ СЕ СМЕЕМ НА ВАС !!Защото твърде често в живота , който се смее последен, се смее най-добре ...... капиш ? ;)
0
 
 
Абе тия двамата злодеи галка и селенсио що не вземат да се оженят бе. Все едно един за друг са се родили. Позор за Пловдив!!!
+1
 
 
И коя е причината? Това съвсем други футболисти ли са от тия дето лани завършиха шести? Или ви правят бойкот щото ги излъгахте ти и Гюлсуна с премиите? Както е казал класика: "Кажи си Иване, те ще те разберат"...ха-ха-ха...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Витанов се връща в родния елит? Може пак да се събере заедно с Томаш
От "Лаута": Очакваме всеки един локомотивец, за да подкрепим бъдещето на града ни
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Дубълът на Локо удари Сливен в мач с 6 гола на стадион "Пловдив"
Сезонът за Локо приключи, оставащите мачове ще са само за престиж
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: