ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Иван Маринов: Ще търся сметка от Даксон защо не би дузпата, ще разговарям с ръководството
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:27 / 21.09.2009Коментари (11)3784
© Plovdiv24.bg
След края на мача между Локо Пд и Локо Мз, където пловдивчани загубиха с 0:1, старши-треньорът Иван Маринов на "смърфовете" бе видимо ядосан от неподчинението на някои футболисти. Ето какво каза той:

Трудно се коментира в момента. Мачът трябваше да го вземем още първото полувреме с 3 гола разлика. Второто полувреме обаче се случиха нелогични неща. Тук от публиката ми подхвърлят, че заради мен не искат да играят някои футболисти. Най-малкият проблем е моето присъствие тук, тъй като аз дойдох в един много тежък момент. Не съм се натискал, два пъти преди това съм отказвал на Локомотив. Дойдох просто като човек от тази организация. Сега ще разговарям с ръководството.

Върхът на всичко беше, че Даксон Да Силва отказа да бие дузпата. Не знам по какви причини. От тук не можеше да се реагира да бъде изпратен друг състезател да я бие. Аз останах с впечатление, че я бие Том, но в последствие се оказа, че я е изпълнил Петър Кюмюрджиев. В края на краищата след тоя пропуск, видяхте какво напрежение изникна и на терена и извън терена.

Ще потърся отговорност от Даксон защо отказа да бие дузпата.

Излязохме преди в 2-3 мача и отбора игра страхотно. Днес в началото отборът също игра добре. Големият проблем на Локомотив Пловдив е, че не може да реализира головите си ситуации. След това е нервите и емоциите взимат връх и в края на мача състезателите спират да мислят. За това те прибързват и взимат грешни решения.

Определено феновете искат резултати. Локомотив е клуб с история и успехи. При първото ми пребиваване като треньор имахме успехи и може би това е била и причината. Сега лично в себе си се съмнявам дали не съм направил грешка, понеже поех отбора в движение. В края на краищата обаче като съм се ангажирал си нося отговорността.

Първо ще разговарям с клубното ръководство кое е най-добро за Локомотив. Лично аз ще го предизвикам този разговор. Трябва да се обмислят нещата. Сега не мога да кажа какво ще предприемем. В игрово състояние и във физическо състояние виждате как сме - в 80-90% от мача имахме инициативата, имахме головите положения. Отборът превъзхождаше, но не съумя да спечели.

Още по темата: общо новини по темата: 10
24.09.2009
23.09.2009
23.09.2009
21.09.2009
21.09.2009
21.09.2009
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
папагал ти си много навътре в отбора бе ти и за пичоне толкова не знаеш
0
 
 
Ае Чушка верно че си отскоро на Лайнута ама не се прави на по улав отколкото си. Много добре се знае що цингьото прави сечено - щото Гюлсуна не го пусна нито през лятото в Левски или Локо София, а и сега когато го искаха в Черноморец. Той иска да зема на месец поне 10 бона, които при вас само ще ги сънува и хич не му дреме за "невероятната публика" дето създавала нам си ква атмосфера. Цингьото иска мангизи, не овации от трибуните.
0
 
 
Галка остава ,за още 35 год.Честито.Га ядофте кифтеата ,Галка беше хубава.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Витанов се връща в родния елит? Може пак да се събере заедно с Томаш
От "Лаута": Очакваме всеки един локомотивец, за да подкрепим бъдещето на града ни
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Дубълът на Локо удари Сливен в мач с 6 гола на стадион "Пловдив"
Сезонът за Локо приключи, оставащите мачове ще са само за престиж
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: