ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо Пловдив с шокираща загуба у дома от Локо Мз
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:48 / 21.09.2009Коментари (110)18253
Локомотив Пловдив загуби от съименниците от Мездра с 0:1. Единствения гол бе отбелязан от Хазуров в 50-та мин. Пловдивчани пропусняха няколко изгодни положения за гол преди почивката, а в края на мача изпуснаха и дузпа. От своя страна мездренските "железничери" можеха да отбележат и второ попадение.

Мачът започна добре за "черно-белите", които на няколко пъти опитаха да застрашат вратата на гостите. Най-близо до това бяха Георги Божилов и Красен Трифонов. Те бяха и единствените, които се опитаха да направят нещо по-идейно през целия мач. Най-чистото положение за Локо Пд бе в 30-та минута, когато след пряк свободен удар, изпълнен от Даксон Да Силва вратарят на гостите не успя да улови топката и от 7-8 метра тя попадна у Евертон Джилио - Том, който обаче не успя да вкара.

През първата част гостите от Мездра имаха само 1 добро положение, когато след диагонално центриране топката изненадващо удари гредата зад Кирил Акалски,

Второто полувреме започна с гол за Локо Мз, който съвсем разби играта на смърфовете. В 50-та минута след корнер и неразбирателство в защитата на Локо Пловдив Хазуров вкара за 0:1. През следващите минути не се случи нищо интересно. Локо Мз се дръпнаха назад и се защитаваха добре, а пловдивчани не успяха с нищо да застрашат противниковата врата. Домакините успяха да наложат натиск едва след като останаха с човек повече, след като Димитър Петков бе изгонен в 71-та минута за втори жълт и респективно червен картон. Чак след това Локо Пд успя да направи няколко положения, след като в 82 мин. Георги Данов успя да преодолее вратаря на гостите, но от малък ъгъл не успя да вкара. Две минути по-късно Георги Божилов също бе близо до гола. след като отправи добър изстрел с глава, но вратарят на гостите спаси. В 89-та минута шокът за феновете на Локо бе още по-голям след като Петър Кююрджиев изпусна. Тя бе дадена за игра с ръка на играч на гостите, но от последвалото положение Кюмюрджиев би слабо и вратарят спаси.

В края на мача Даксон Да Силва получи директен червен картон за груб фал. Той бе освиркан от феновете. По същия начин бе освиркан и Димитър Илиев, който бе сменен в 54-та минута. В последните минути на мача феновете скандираха против ръководството на тима.

Още по темата: общо новини по темата: 10
24.09.2009
23.09.2009
23.09.2009
21.09.2009
21.09.2009
21.09.2009
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хахаххахахаха.... Шрек, Мрек, Мездра... БЕЕЕЕЕ
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
на 22.09.2009 г.
+3
 
 
ЛЕГНАХТЕ ЛИ ИМ НА СЪИМЕНИЦИТЕ СИ ОТ МЕЗДРА , А СМЕШНИ ЦИГАНИ ! ? ! ?
+2
 
 
Доко докооооо ква я мислехте ква стана тя
+1
 
 
Пиши грамотно и тогава се изказвай, неграмотен буфер!
на 22.09.2009 г.
-2
 
 
Жълтите ще го ЛАПАТ в 11 кръг...!!!!Да не си мислят,Че ще бъдат продадени...!!!Те са продадени още на 9 септември 1944...Тогава приемат вярата на КОМУНИЗМА...ДНА...-АФД....И няма да видят МИР,години наред....!!!!....И да не си навират ГЪ*ОВЕТЕ тук,ЧЕ после ще пращят,като УЗРЕЛИ ДИНИ в октомври...!!!Като ТЯХНАТА ОКТОМВРИЙСКА РЕВОЛУЦИА...!!!
0
 
 
Айде бе, нима? А това: "Да, ще бъда доволен , ако ние сме 15-ти , а жалкото ти отборче на 16-то място." Това са въжделенията на "верните до гроб" фиенувье на Локо. Не е точно смешно, за посмешище е, несретници.
на 21.09.2009 г.
0
 
 
Супершампион-2004 Благодаря за признанието,това което не бе трудно да се досетя,ти го потвърди.Не е нужно да се прави анализ,вече всички знаем,че си едноклетъчно.Щом ще си щастлив на 15-то място за Локомотив след последния кръг,то аз ще се надявам съдбата да изпълни твоето желание.
0
 
 
Тея италианци с конгоанска жилка нещо много се превъзбудиха . ба*ти та*ака! Някви соц. слаби жабари и шеф с манекенска осанка от Конго ще вадят на Митю селското отборче от дъното . Командоса пак им сипа яко.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Витанов се връща в родния елит? Може пак да се събере заедно с Томаш
От "Лаута": Очакваме всеки един локомотивец, за да подкрепим бъдещето на града ни
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Дубълът на Локо удари Сливен в мач с 6 гола на стадион "Пловдив"
Сезонът за Локо приключи, оставащите мачове ще са само за престиж
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: