ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев падна от Литекс при дебюта на италианците
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:54 / 20.09.2009Коментари (30)12616
© Plovdiv24.bg
Новите италианци в Ботев се представиха на добро ниво
Ботев Пловдив загуби с 1:2 гостуването си на Литекс в Ловеч при дебюта на 7 от чуждестранните футболисти, които пристигнаха в клуба последните дни, като за пръв път в историята си "жълто-черните" излезнаха със състав с повече чужденци, от колкото българи в него. В групата бе и осми италианец, който обаче не взе участие в мача. "Канарчетата" всъщност се представиха добре в мача и отстъпваха с малко на домакините от Литекс. Първият гол в мача падна още в 6-ата минута и някак провали тактиката на Енрико Пичионе. Нифлор успя да отправи добър удар от границата на наказателното поле и изненада вратаря Венци Велинов. В следващите минути "оранжевите" изпуснаха още куп положения и въпреки многото си опити, резултатът остана 1:0 до края на полувремето. Нападателят Карлет дори имаше възможност да изравни, но след като финтира вратаря на Литекс, не успя да вкара на опразнената врата. Второто полувреме започна по-спокойно без някакви опасни ситуации. Първото по-интересно положение бе и втория гол в мача - в 64-ата минута Дормушали Саидходжа реализира във вратата на бившия си тим след като бе оставен сам в наказателното поле.

"Канарчетата" все пак продължиха да опитват да атакуват. Така успяха да достигнат и до почетно попадение. То бе изработено изцяло от новите италиански футболисти - в 76-ата минута след центриране на Тинази, гол във вратата на Литекс вкара Морини. До края на мача още на два пъти чудесни възможности за гол имаха Христо Сталев и Карлет, но и двамата нямаха късмет в последния момент. В края на мача пък капитанът на тима Васил Василев бе изгонен с червен картон.
Още по темата: общо новини по темата: 2
22.09.2009
20.09.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 21.09.2009 г.
+4
 
 
И защо решихте че сме жабари? Защото скандираме юве на мачовете си? Или защото имаме олигофренска фракция зовяща се "napoletani"? А най-вероятно сигурно е защото имаме група водещи се германците и друга италианците,но италианците са повече? И сега давайте с пълно гърло в такт с мен-ЮВЕНТИНА,ЮВЕНТИНА,ЮВЕНТИНА! Спомняте ли си транспаранта който ви показаха прасетата преди години? "Локо,Ювентус или Велбъжд-какви сте вие" или нещо от рода беше,но наистина хората незнаят какви сте.
-2
 
 
жабари -лайнари-пак става-хахахахах
+4
 
 
Абе истината е,че ще доживеем да видим и ако селския лъже"което ВЕЧЕ не ми се вярва много" ще си вземем нашето по лошия начин ...
+3
 
 
След като са поставени лица на христолофф/как може христолфф да има поставени лица?!/ ,защо ще излизат на светло и другото което,че можеше да си останат в сянка...да не говорим,че в Ботев нямаше никакви пари само разходи...сега хората искат да дават пари...не виждам логика!Буферите ги е яд,че селският се маха...
+2
 
 
Дано Понеделник донесе малко повече яснота. Аз на Селенсио му нямам вяра за пет пари. Всеки знае притчата за лъжливото овчарче. А и като знам колко тежести и искове има в/у това дружество, съм пределно склонен да вярвам, че самите какндидат купувачи са били подведени за реалното състояние на нещата и им е предложена котка в чувал.
+5
 
 
пак добре са се представили може би ще има резултати в най-близко бъдеще.
+1
 
 
аве вие какво искате от един ден го няма онзи труп и вече да сме Барселона.
на 20.09.2009 г.
-1
 
 
Слушайте сега какво ще ви каже батко ви! Мнооооого се възрадвахте нещо! Първо все още президент е селския дис и незнам за каква свобода говорите,май малко ни е*ава? Тука сумати лапета днес се перчеха,че ще бием Литекс...Да бе да.Тея италианци не са играли мачове от месеци а за синхрон да не говорим.В интерес на истината съм изненадат от резултата защото очаквах литекс да ни боднат 3-4 гола защото срещу тях по традиция играем трудно в Ловеч а и ситуацията в клуба ни е плачевна.Не се надъхвайте много много за мача със Славия,нека изчакаме още 4-5 дни пък ще видим...Митко много добре ще му дойде да се изсипем 20 000 и да гушне 70 бона -после може и няколко наркоманчета да ни нарече! Тези италианци доколкото разбрах от радиото са доста нахални и шугави,което по принцип е добре.Твърда игра и отстояване на всяка позиция пред съдията това разбрах аз от днешния мач.Специално внимание коментатора отдели на 4 играчи Ален Карлет имал заложби и добър поглед,Морини добре взаимодейства със съотборниците си,Велинов прави пореден добър мач на вратата и четвъртия Джилберто Дзанолети,който бил най-слабия в състава а и въздуха му свършил още в 30тата минута.Еми това е хубавото и лошото през моя поглед.Сега се надявам гълъба Пичони да е видял неща които да му помогнат да подобри и изчисти играта,надявам се останалите чужденци в състава тези дни да бъдат картотекирани и от там да изскочат айде да не сме максималисти но поне двама,които са по добри от двама които са игралие днес и да им вземат титолярното място.Надежди имах от негъра Ола,но той отказа ли се? Знам че си замина,но дали пак е в Пловдив.Най-важното обаче е да се разделим със СЕЛЯНИНА,много по важно от това да бием този или онзи и стига с този 11ти кръг много сте се комплексирали! Президент на Ботев към момента е Христолов!!!
+1
 
 
тука има 2-3 мангали които написаха 15 коментара от одеве ... И тоя мангал под мене ... Ти правиш ли разлика между Турци и Ганайци? Много сте отворени Анонимни тука ама времето неусетно лети и 11 кръг преближава!!!
+2
 
 
Споко. Полека лека ще станат нещата. Ще почнем и да мачкаме. САМО БОТЕВ!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бронзов медалист с Ботев става шеф в ЦСКА-София
Обявиха съдията за финала! Вече е свирил Ботев - Лудогорец, дава пресконференция
Властелинът на сухите мрежи в отлично настроение преди финала
Изненада! Ботев няма да тренира в София преди финала
Сдружение ПФК Ботев: Не можем да спим от напрежение преди финала!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: