ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Маринов: С професионализъм и агресия трябва да бием Берое
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:24 / 27.08.2009Коментари (0)2268
© Plovdiv24.bg
Без кадрови проблеми Локомотив излиза за задължителни три точки срещу Берое утре от 18 часа. Старши-треньорът на "смърфовете" Иван Маринов заяви, че по време на тренировките е акцентирал върху професионализма и концентрацията у футболистите, тъй като имат много малко време за подготовка. Между последния мач - с Черно Море и идния с Берое "смърфовете" имат само три дни.

"Постигнахме много ценна и навременна победа над Черно Море. Очаквам момчетата да бъдат максимално агресивни по време на срещата с Берое, за да вземем още едни ценни три точки. Футболистите трябва да мислят за всеки следващ мач като най-важния и вниманието им да е само към него. Длъжни сме да преследваме трите точки от началото до края с пълна агресия и много тактическа мисъл. Винаги съм изисквал мисълта да надделява над емоциите при футболистите", каза Иван Маринов - Чушката.

"Оптимист съм за бъдещето на Локомотив, защото футболистите демонстрират професионално отношение. Сега все още съм нов треньор в клуба и всеки иска да се докаже пред мен, тъй като не съм работил с никой от тях. Надявам се при съвестно поведение от футболистите, те да успеят да разкрият пълния си потенциал", допълни Маринов.

Новият кондиционен специалист на Локо Руи Мендес ще наблюдава внимателно двубоя с Берое. Вчера той проведе тренировката на "смърфовете", но заяви, че още не се е запознал напълно с физическата подготовка на тима. "Първите ми впечатления от вчера са, че се води нормален тренировъчен процес. Пълни заключения обаче ще мога да си правя чак, след като изгледам двубоя с Берое, тъй като до сега не съм гледал директно мач на Локо", каза Руи Мендес.

"Убедих се, че Руи Мендес има изключителна методолокия от италианската школа, убеден съм че с неговата работа в процеса на времето Локо ще подобри агресията си и всички футболисти ще имат изключителна полза от специфичния начин на работа", заяви впечатленията си от новия кондиционен специалист старши-треньора на Локо Иван Маринов. "Имам идея още от детско юношеската школа да започне да се работи по специални кондиционни програми. Радвам се, че открих 4 момчета от школата с излючителни качества, взех и 2 други момчета от юношеските тимове. Тези футболисти в мачове при по-спокойна обстановка ще миат своя шанс в първия тим, но трябва да се работи с тях повече и за физиката и силата им", каза още Маринов.
Още по темата: общо новини по темата: 10
31.08.2009
28.08.2009
28.08.2009
28.08.2009
28.08.2009
28.08.2009
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Витанов се връща в родния елит? Може пак да се събере заедно с Томаш
От "Лаута": Очакваме всеки един локомотивец, за да подкрепим бъдещето на града ни
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Дубълът на Локо удари Сливен в мач с 6 гола на стадион "Пловдив"
Сезонът за Локо приключи, оставащите мачове ще са само за престиж
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: