ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо падна от Черноморец в здрав мач на "Лазур"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:49 / 17.08.2009Коментари (0)7807
Отборът на Локомотив Пловдив инкасира втора загуба в първенството. "Смърфовете" загубиха с 2:1 гостуването си на Черноморец в Бургас. Домакините поведоха в резултата с красиво попадение на Платини. Локо изигра слабо първо полувреме, но след почивката излезе преобразен. Евертон Джилио изравни от фаул, но отново Платини донесе победата на "акулите".

Срещата започна по-добре за домакините. Те упражниха традиционния домакински натиск. "Черно-белите" загубиха центъра на терена и това им донесе куп неприятности пред Кирил Акалски. Първия проблем за Иван Маринов бе контузията на Фелисиен Сингбо. "Чушката" рано трябваше да сменя единствения си стабилен защитник. Двойката Сечков и появилият се на мястото на Сингбо Николов, действаха доста колебливо на моменти. Никой обаче нямаше вина за първото попадене на Черноморец. 

След центриране от дясно на Карбони Мишел Платини по феноменален начин с пета, от движение успя да прати топката в далечния ъгъл на Акалски. Попадение заслужаваше само адмирации и бе неспасяемо за пловдивския вратар.

До края на първото полувреме "черно-белите" така и не успяха да се съвземат от шока. Създадоха няколко положения, но не успяха да застрашат сериозно Паскал Борел.

През второто полувреме на терена излезе един тотално преобразен отбор на Локомотив. "Смърфовете" захапаха здраво своя домакин от първия съдийски сигнал, налагайки преса и влизайки здраво за топката. Това даде резултат само 10 минути след подновяването на играта. Евертон Джилио - Том буквално разцепи стената домакините, след изпълнение на пряк свободен удар и топката се спря в мрежата на Борел.

Последваха няколко изключително силни минути за "черно-белите". Те заредиха атака след атака, а домакините се бранеха. Най-чистото положение пропиля Георги Данов, който бе изведен очи в очи с вратаря на домакините, но стреля много неточно.

От своя страна "акулите" също организираха няколко опасни таки. При една от тях Мишел Платини за пореден път се извиси над двойката ни централни защитници и отклони с глава топката в мрежата на Акалски за 2:1.

За нов обрат "смърфовете" нямаха сили и време. Появилият се малко преди второто попадение на домакините Даксон Да Силва също с нищо не успя да помогне на своя отбор.

Над 300 фена на Локомотив бяха заели своите места в сектора за гости и не спряха да пеят и подкрепят отбора си от първата до последната минута. Ултрасите останаха доволни от себераздаването на своите любимци.

Още по темата: общо новини по темата: 9
19.08.2009
19.08.2009
17.08.2009
17.08.2009
17.08.2009
15.08.2009
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Мартин Камбуров със специално обръщение към локомотивците
Витанов се връща в родния елит? Може пак да се събере заедно с Томаш
От "Лаута": Очакваме всеки един локомотивец, за да подкрепим бъдещето на града ни
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Дубълът на Локо удари Сливен в мач с 6 гола на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: