ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Всички в Локо здрави за двубоя с Черноморец, Даксон ще играе
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:42 / 14.08.2009Коментари (0)5024
© Plovdiv24.bg
Новият старши-треньор на "смърфовете" Иван Маринов даде първата си редовна пресконференция. Тя бе по повод предстоящия, в понеделник от 19:00 на стадион "Лазур" в Бургас, двубой на Локомотив срещу Черноморец.

"През тези тренировъчни дни видях изключително себераздаване и желание от футболистите ми. Колектива и обстановката в отбора са много добри и отбора е безкрайно мотивиран да покаже добра игра срещу Черноморец. Не бива да се правят генерални изводи от мача с ЦСКА. Гледах двубоя и смятам, че Локо имаше няколко чисти положения и ако бяха влезли двубоя щеше да поеме в коренно различна посока. Дано имаме и шанс срещу бургазлии. Подготовката, както тренировъчната, така и тактическата, в седмицата преди двубоя я съобразявам най-вече със съперника, разбира е. Наблюдавах отбора на Черноморец срещу Черно море и те показаха много добра игра с много желание и себераздаване. Това искам да видя и от моите футболисти."

Маринов хвърли яснота и около състезателите, които бяха под въпрос за двубоя. "Даксон Да Силва ще попадне със сигурност в групата. Днес той тренира пълноценно, наравно с останалите. Той дори ще се появи в игра срещу Черноморец, но дали като титуляр или резерва и колко време ще престои на терена, ще решаваме в последния момент. Все пак изкуствения терен създава предпоставки за контузии на играчи с изостанала подготовка като Даксон. И в крайна сметка Даксон ще е необходим на Локомотив през целия сезон, не само в двубоя срещу Черноморец. Дани Кики тренира пълноценно и през трите дни в които аз водя тренировките. Действително имаше болки, но сам заяви, че иска да тренира наравно с останалите и да не е на облекчен режим. Людмил Николов и Евертон Джилио - Том, също от вчера, тренират на пълни обороти и ще попаднат в групата. Стартовата единайсеторка ще я решавам в последния момент преди двубоя", хвърли яснота около състава Маринов.

Днес и утре "смърфовете" тренират в Пловдив. В неделя преди обяд заминават за Бургас. Идеята е да се тръгне рано, тъй като се очакват големи задръствания, а целта е отбора да стигне до обяд в Бургас, където ще обядва. За след обяд е предвидена тренировка, но все още не се знае дали на терена на "Лазур", в Поморие или на друго игрище.

Още по темата: общо новини по темата: 9
19.08.2009
19.08.2009
17.08.2009
17.08.2009
17.08.2009
17.08.2009
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Витанов се връща в родния елит? Може пак да се събере заедно с Томаш
От "Лаута": Очакваме всеки един локомотивец, за да подкрепим бъдещето на града ни
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Дубълът на Локо удари Сливен в мач с 6 гола на стадион "Пловдив"
Сезонът за Локо приключи, оставащите мачове ще са само за престиж
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: