ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Иван Маринов: Стремим се да влезнем в шестицата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:51 / 12.08.2009Коментари (0)6894
© Plovdiv24.bg
Новият старши-треньор на Локомотив Пловдив Иван Маринов - Чушката се представи днес пред обществеността, предаде репотер на Plovdiv24.bg. Той изрази увереност, че отборът ще играе с дух и агресия, и ще се цели в първите шест места на "А" група. 

"През последните 10 години така се стече моята съдба, че работих извън Пловдив. Щастлив съм, че отново се прибрах в родния си град и родния си клуб. Нещата с Локомотив се развиха светкавично. Късно вечерта в понеделник ми се обадиха представители на Локомотив, а вчера сутринта от 10 часа бях на официален разговор относно офертата за поемане на клуба. Бързо стигнахме до съгласие, благодаря на ръководството на Локомотив, че се е сетило за мен, когато е преценило, че се нуждае от треньор. Условията, които ми предложиха и оперативната власт по отношение на работата са много добри", каза Иван Маринов на първата си пресконференция.

"След толкова дълго отсъствие от Пловдив и работа по много различни стадиони, окончателно мога да направя сравнението, че Локомотив е най-обичаният клуб в България. Огромно впечатление ми направи в мача с ЦСКА, че дори при 0:5, нямаше човек, който да освирква тима", заяви още новият старши-треньор на "смърфовете".

"Целим се да влезнем в шестицата и при добро стечнение на обстоятелствата да се стремим да постигнем нещо повече при всеки един момент. Доста по-различно е сега, тъй като не съм провел аз подготовката и селекцията. С общи усилия обаче ще се вдигнем на крака, тъй като футболистите малко са позагубили вътрешно вярата си, което може би е плод на загубата от ЦСКА. Трябва точно в този момент да се работи в психологически аспект", сподели целите си специалистът.

"Все още не съм се срещнал с Галя Топалова, но това ще стане до няколко дни. Тогава ще разискваме какви ще бъдат целите, поставени от ръководството. Моята философия е отборът постоянно да търси и да играе с топката - мисъл и идея при игра в атака, трайно притежание на топката и ще се стремим в бъдеще това да го правим на изключително висока скорост.

Видях се с Аян Садъков и го поздравих, че не е приел предложението да стане помощник треньор. Аз ако бях на негово място, също не бих приел. Той е човек, който се е реализирал в клуба, постигнал е много резултати и трябва да търси развитието.

Все още има доста време до мача с Черноморец. Надявам се всички състезатели да са здрави. Надявам се до края на седмицата травмата на Людмил Николов да отшуми, на по-лек режим за сега се подготвя и Евертон Джилио - Том. Искам момчетата да показват прословутия локомотивски дух и на чужд терен, да има агресия", каза още Маринов.
Още по темата: общо новини по темата: 9
19.08.2009
19.08.2009
17.08.2009
17.08.2009
17.08.2009
17.08.2009
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Витанов се връща в родния елит? Може пак да се събере заедно с Томаш
От "Лаута": Очакваме всеки един локомотивец, за да подкрепим бъдещето на града ни
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Дубълът на Локо удари Сливен в мач с 6 гола на стадион "Пловдив"
Сезонът за Локо приключи, оставащите мачове ще са само за престиж
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: